Girona

L’AFE proposa una segona A de 26 equips

2a divisió A. LaLiga va rebutjar la idea de la RFEF d’ampliar la lliga a 24 equips, i ara el sindicat de futbolistes en vol més “per no perjudicar cap futbolista”

L’associació de futbolistes estatals (AFE) proposa que la competició de segona A passi a tenir 26 equips la temporada 2020/21. El sindicat de futbolistes ho justifica pels efectes de la pandèmia i l’embolic arran del cas Fuenlabrada, amb la suspensió del partit dels madrilenys de l’última jornada a Riazor i les queixes posteriors de clubs com el Deportivo i el Numància. “Considerem que d’aquesta manera cap futbolista es veuria perjudicat per la decisió de tenir una lliga de 22 o de 24”, explica l’AFE en un comunicat. La federació espanyola havia proposat ampliar la lliga de 22 a 24 equips, però LaLiga ho va rebutjar. L’AFE diu que ampliar la competició a 26 equips “no hauria de suposar cap problema quant a competició o calendari, perquè ja s’ha fet en categories de futbol modest”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)