Girona

Empat sense gols en el primer assalt per l'ascens

Segona divisió A. El pèssim estat de la gespa del Martínez Valero ha condicionat el duel per als dos equips i el futbol ofensiu se n’ha ressentit. Montilivi dictarà sentència el diumenge

El Girona ha empatat a zero en la seva visita al Martínez Valero d’Elx en el partit d’anada de la final del play-off d’ascens a primera. El partit ha estat clarament condicionat pel pèssim estat de la gespa i cap dels dos equips ha gaudit de moltes arribades perilloses per decantar la balança al seu favor. El matx de tornada a Montilivi el proper diumenge a les 22.00 h serà doncs decisiu per dictaminar quin dels dos equips acaba pujant a primera divisió.

Els primers minuts han estat clarament de tempteig. Amb una gespa en pèssimes condicions, els dos equips han decidit no prendre riscos innecessaris en la sortida de la pilota o en les jugades trenades. El medi no era el més adequat per tal que Borja García i Samu Saiz entressin en joc i això ho ha notat ofensivament el Girona.

L’equip dirigit per Francisco ha controlat bé les aproximacions il·licitanes, sobretot a pilota aturada i, tot i que poc a poc, els gironins han intentat avançar tímidament les línies per menjar terreny al contrincant i fer entrar en joc als seus atacants.

En el 37, Nino ho ha intentat forçat amb el cap i en el 39 Granell ha posat molt bé al cor de l’àrea una falta lateral que els defensors locals han refusat en última instància. I és que, el Girona també ha portat el perill a través de l’estratègia, segurament per les dificultats de jugar i conduir la pilota per culpa de la gespa.

En la segona part, el Girona ha sortit amb més intensitat i un grau més d’agressivitat. Els futbolistes amb més desequilibri del conjunt blanc-i-vermell han començat a entrar en joc amb més regularitat i Ignasi Miquel ha intentat dues rematades amb el cap sense encert, Stuani ha demanat un penal i Samu Saiz, en el 60, ha provat un xut des de fora de l’àrea que ha marxat a fora per poc.

L’Elx ha intentat aturar els cops amb possessió i criteri –Pere Milla no ha rematat bé amb el cap a dins de l’àrea petita–, però la defensa gironina ha controlat el joc il·licità.

En el tram final, la por a cometre errades i a perdre han pesat molt en tots els jugadors i el resultat no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)