Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Amb aquesta gespa no podíem fer més”

L’entrenador del Girona, Francisco Rodríguez, va atendre els mitjans de comunicació ben entrada la matinada per valorar l’empat sense gols del seu equip en l’anada de l’eliminatòria final del play-off d’ascens a primera divisió contra l’Elx. El tècnic andalús va valorar el resultat: “No hi ha hagut fluïdesa i ens ha faltat joc ofensiu tot i buscar la velocitat de Jairo i després de Valery. No ha sortit bé, ja que ells jugaven amb tres centrals i hi ha hagut massa interrupcions. De totes maneres marxem contents, ja que hem competit molt bé i hem trobat la solidesa defensiva necessària per no patir i no concedir ocasions de gol al rival.”

Per Francisco, l’estat del terreny de joc era lamentable, i tot i no buscar cap excusa ha admès que així poc es podia fer: “Tothom ha vist com estava la gespa, i en primera persona encara és pitjor, però era un hàndicap per a tots dos equips, i Pacheta dirà el mateix. No podíem fer més del que hem fet”, es queixava Francisco amb un somriure irònic, i afegia: “Ens queda Montilivi i haurem de tornar a ser l’equip competitiu que hem estat a casa en els últims partits. Hem de ser ambiciosos per interpretar bé el joc, tot i que sabem que serà igualat i ens tocarà patir en algun moment de l’enfrontament.”

El Girona rebrà l’Elx a l’estadi de Montilivi en la tornada de la final del play-off d’ascens diumenge que ve, a les 22.00 h. Serà llavors quan es dictarà sentència i s’atorgarà la tercera plaça d’ascens a la màxima categoria.

ORGULLÓS

“Estic content amb l’equip perquè ha estat sòlid i ha competit molt bé, sense concessions al contrincant”

LA GESPA

“Tothom ha vist com estava, i en persona encara és pitjor, però era un hàndicap per a tots dos equips”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)