Girona

La carpeta de sortides, oberta

El Girona haurà de replantejar el projecte a conseqüència de la reducció que patirà en el seu límit salarial per al curs 2020/21, enguany el més elevat de la categoria, amb 29,2 milions. Sense els traspassos elevats de l’estiu passat, tot i que ja ha tancat el del Choco Lozano i espera fer-ne algun més, com el de Bono, sense el fons de compensació de LaLiga i amb una previsible reducció d’ingressos, una de les vies per restar costos serà desfer-se d’algunes de les fitxes més elevades.

Primer de tot, els jugadors cedits al Girona tornaran als seus clubs d’origen, com són els casos d’Ignasi Miquel, Maffeo, Brian Oliván, Jordi Calavera, Rivera, Brandon Thomas i Jozabed, ja fora del club des del passat 30 de juny. Tot i així, a hores d’ara no es descarta que el club pugui demanar una nova cessió o algun altre tipus d’operació amb algun d’ells.

Pel que fa al cas d’Asier Riesgo i Jonatan Soriano, els dos han acabat contracte i, si bé el porter ha acabat jugant i se li podria allargar una temporada més el vincle (té 36 anys), el cas del davanter és després que amb el fitxatge de Francisco no ha disputat cap minut en la lliga, ni en el play-off.

Amb el gros de futbolistes amb contracte per un any més amb el Girona, l’entitat es podria plantejar trobar una nova destinació per a ells i així alliberar massa salarial o directament pactar una sortida, un fet que acaba provocant en molts casos un sobrecost per al club. El que sembla és que pocs jugadors són intocables o intransferibles en l’actualitat i que la reestructuració afectarà totes les línies.

El capítol d’arribades, condicionat al resultat del diumenge, és una altra història, tot i que el mig de Sant Joan de les Abadesses Àlex Corredera (Badajoz) podria ser el primer a arribar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)