Girona

L’Olot torna a incorporar José Antonio Soler

2a divisió B. El carriler d’Atzeneta va rescindir el contracte que el vinculava a la Cultural Leonesa i el club olotí l’ha lligat per quedar-se’l en propietat aquesta temporada

L’Olot ha tancat avui el quart fitxatge de l’estiu després de les incorporacions de Juan Delgado, Albert Batalla i Roger Escoruela. Aquesta, però, serà una dels més fàcils d’adaptar a l’equip, i és que el conjunt olotí ha incorporat José Antonio Soler, el carriler que ja va jugar de vermell el curs passat i que repetirà aventura, tot i que ara ja ho farà com a jugador de l’Olot, mentre que el curs passat va arribar a La Garrotxa cedit per la Cultural Leonesa, club del que es va desvincular fa molt poc rescindint el contracte que els vinculava.

Amb l’arribada de Soler l’Olot encarrila un mica més la confecció d’una plantilla, que ja només està pendent dels últims retocs, i reforça la posició del carril dret amb una cara ben coneguda i que el curs passat va donar un rendiment excel·lent. I és que José Antonio Soler va acabar el curs amb 24 partits jugats –20 com a titular– en els que va demostrar la seva capacitat per incorporar-se a l’atac des del darrere. A més, ho va completar amb un gol i sis assistències.

El carriler d’Atzeneta d’Albaida està previst que el dilluns ja s’incorpori als entrenaments amb la resta de companys i faci la doble sessió que l’equip té prevista a les instal·lacions de Royal Verd a la Vall d’en Bas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)