Girona

Pol Blay deixa el Figueres i jugarà al Robres aragonès

3a divisió. La Unió ha fet oficial avui l’adeu del migcampista després de tenir un paper destacat el curs passat tot i arribar amb la temporada iniciada

El Figueres ha confirmat avui la baixa de Pol Blay, que es converteix en el setè jugadors del curs passat que no continuarà a Vilatenim després de la marxa d’Oriol Pujadas, Joel Arumí, Marc Gelmà, Genís Balaguer, Romans Carrillo i Bora Barry. El migcampista tanca així la seva etapa a la Unió un any després d’arribar al club quan la temporada ja havia començat i després d’un any d’inactivitat. Tot i això, Pol Blay va aconseguir fer-se amb un rol destacat dins de la plantilla, i és que va acabar el curs disputant 1.341 minuts repartits en 17 partits, 15 d’ells sortint en l’onze inicial. A més, el futbolista de l’Estartit ha demostrat la seva polivalència amb la Unió, i és que a més de jugar de migcampista en molts partits ha acabat jugant de central quan les circumstàncies ho requerien.

El destí de Pol Blay ja és oficial, i és que el Robres, de la tercera divisió aragonesa, ha anunciat la seva incorporació avui mateix. Serà la primera aventura de l’empordanès fora de Catalunya, i és que després de tancar la seva etapa de formació entre l’Espanyol i el Girona Pol Blay havia jugat a 2a divisió B amb el Peralada i a 3a amb la Pobla de Mafumet i el Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)