Girona

El calendari, avui, tanca la lluita

La federació espanyola va confirmar ahir que avui es farà el sorteig del calendari, en el que hi haurà, com sempre, 22 equips. Tot i les guerres i disputes de les darreres setmanes entre els clubs implicats com el Deportivo, el Numància o el Fuenlabrada, el Consell Superior d’Esports va dictaminar que la propera edició de la lliga a primera divisió serà de 20 equips i que la de segona A continuarà sent de 22. Aquesta decisió tanca gairebé del tot la porta de l’esperança del Dépor, que se sent perjudicat per l’ajornament del seu darrer partit de lliga contra el Fuenlabrada per culpa d’un brot de Covid-19 al conjunt madrileny. I és que, a més, el Tribunal d’Arbitratge Esportiu també va resoldre que no veia raons per fer descendir el Fuenlabrada a segona B.

Tot i això, el Deportivo ja ha avisat que recorrerà a la justícia ordinària per defensar-se, a més de demanar la paralització de la competició i, en paral·lel, la inhabilitació del president de LaLiga Javier Tebas, una batalla que sembla que va per llarg, tot i que presumiblement toparà, de nou, amb un mur.

Mentre que LaLiga i finalment el CSD han apostat per mantenir la segona A amb 22 equips, anteriorment la FEF va demanar que s’ampliés a 24 per evitar el descens dels dos perjudicats en l’última jornada –el mateix Dépor i el Numància, que també va baixar llavors– i l’AFE, per no perjudicar cap jugador, va demanar l’ampliació a 26, un desgavell entre els ens futbolístics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)