Girona

El Sabadell debutarà en la segona jornada i el Girona, en la tercera

2a divisió A. Els vallesans ajornen l’estrena contra l’Almeria i arrencaran a Vallecas. L’Espanyol debutarà a casa contra l’Albacete

La federació espanyola ha fet públic el calendari de segona divisió. L’Espanyol debutarà a l’RCDE Stadium contra l’Albacete, el cap de setmana del 13 de setembre. El Sabadell també havia de debutar com a local, contra l’Almeria, però el partit s’ajorna perquè els andalusos van disputar el play-off. La primera cita del conjunt d’Antonio Hidalgo, per tant, serà en la segona jornada, al camp del Rayo Vallecano. El Girona, que hauria de visitar el Saragossa en la primera jornada s’hi posarà al cap de quinze dies, al camp de l’Sporting.

El primer duel català arribarà aviat. Serà el Sabadell-Espanyol, en la quarta jornada (4 d’octubre). L’Espanyol-Girona arribarà en la jornada 13, i el Girona-Sabadell, en la 20. En l’última jornada, hi haurà l’Alcorcón-Espanyol, el Cartagena-Girona i el Mirandés-Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)