Girona

El primer reforç amb experiència a primera

Les cares noves incorporades pel Girona fins al moment no destacaven pel seu bagatge en el futbol professional. De fet, tret d’Enric Franquesa, que el curs passat va debutar a la categoria de plata, on va disputar 23 partits de lliga amb el Mirandés, ni Monchu, ni Aro Muric, ni Yan Couto, ni Pablo Moreno no acumulen pràcticament experiència en un primer equip. Abans de recalar al Girona, Monchu havia jugat sis partits a segona A amb el Barça B la campanya 17/18 quan tenia 18 anys, ara en té 21; Muric, de la mateixa edat, n’havia acumulat quatre en la Championship (la segona divisió anglesa) amb el Notthingam la temporada passada i un amb el NAC Breda a l’Eredivisie (la primera divisió holandesa); Couto, de 18 anys, havia disputat dos partits amb el Coritiba; mentre que finalment Moreno, que com Couto també és encara juvenil, no havia jugat cap matx més enllà del futbol formatiu.

L’aterratge de Luna, doncs, trenca aquesta tendència de reforços joves, amb projecció i poc rodatge i amplia la nòmina de jugadors de la plantilla gironina que han disputat almenys 10 partits a primera fins a dotze. D’aquesta manera, juntament amb el lateral esquerre balear, hi ha Juan Carlos (Còrdova i Rayo Vallecano), Bernardo (Sporting, Middlesbrough, Girona i Espanyol), Gumbau (Leganés), Samu Saiz (Getafe), Stuani (Llevant, Racing, Espanyol, Middlesbrough i Girona), Ramalho, Alcalá, Juanpe, Granell, Aday i Valery (Girona).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)