Girona

Bernardo, dos anys més a Montilivi

2a divisió A. El Girona tanca l’acord amb el central colombià, que accepta una rebaixa del sou a canvi de firmar un contracte fins al 2023

El Girona ha tancat l’acord amb Bernardo Espinosa que garanteix la continuïtat del defensa colombià a Montilivi per dues temporades més, fins al juny del 2023. Bernardo, que ha tornat de la cessió a l’Espanyol, tenia un sou molt alt, fora de l’abast de la realitat del Girona a segona A, i les dues parts han trobat la fórmula per entendre’s: una rebaixa del salari i l’allargament del contracte fins al 2023. Bernardo, que va arribar a Montilivi l’estiu del 2017 procedent del Middlesbrough, acabava contracte al final d’aquesta temporada. El central de 31 anys, després de tornar de l’Espanyol, ja va ser el futbolista més utilitzat per Francisco durant la pretemporada i va jugar de titular en l’entrada en competició de l’equip, dissabte passat al camp de l’Sporting (2-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)