Girona

Preparat per jugar ara

Presentació. Luna, l’últim reforç dels gironins, presenta candidatura per suplir la baixa del sancionat Franquesa durant la seva presentació

Antonio Luna, l’últim reforç del Girona, tot just farà avui la seva tercera sessió d’entrenament amb la resta del grup, però ja és un ferm candidat a ocupar el lateral esquerre en l’onze inicial del partit de demà contra el Fuenlabrada, i és que la baixa d’Enric Franquesa per sanció és una oportunitat d’or per al balear.

De fet, ahir mateix Luna va presentar la seva candidatura a ocupar un lloc en l’onze, tot i que ve de fer una pretemporada atípica amb el Llevant. “Ha estat una pretemporada difícil perquè no he pogut jugar partits, però he participat en tots els entrenaments donant el màxim i em trobo molt bé. He tingut bones sensacions aquests dos dies aquí i, si Francisco creu convenient que jugui diumenge, estic preparat”, comenta el lateral, de 29 anys, que sap que haurà d’assumir un rol important dins l’equip per l’experiència que té: “Sento la responsabilitat de retornar la confiança dipositada en mi. Si amb l’experiència que tinc puc ajudar tots els joves que hi ha, millor; però jo vinc a guanyar-me la titularitat amb tota la humilitat del món.”

Luna té un contracte per un any i s’allargarà un curs més si hi ha ascens, segons va confirmar Cárcel, molt satisfet de poder incorporar el balear. “És un jugador amb experiència i crec que amb un nivell de categoria superior, però en rescindir amb el Llevant hem tingut l’oportunitat de firmar-lo”, va dir el director esportiu sobre un Luna content d’aterrar a Girona, però prudent amb els objectius marcats: “La primera impressió que tinc és molt bona perquè es respira molta il·lusió. Jo sempre penso en objectius ambiciosos i el Girona és un dels grans clubs de la categoria, però hem de tenir present que estem en construcció. Lluitarem per estar com més amunt millor i, si podem, per aconseguir l’ascens; però hem de treballar molt per ser un bloc contundent.”

Antonio Luna renovarà per un any més en cas que el Girona assoleixi l’ascens a primera divisió
Si puc ajudar els joves, millor. Jo vinc a guanyar-me el lloc en l’onze amb tota la humilitat del món
Antonio Luna
lateral del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)