Girona

Francisco: “La setmana ha estat complicada, però no hi ha excuses”

2a divisió A. El Girona rebrà el Fuenlabrada sense Aday, Pablo Moreno, Zeballos ni Franquesa. El tècnic espera dos o tres reforços ofensius

El Girona rep demà el Fuenlabrada (12h) en el primer partit de la temporada 2020/21 a Montilivi. El tècnic, Francisco Rodríguez, ha explicat que tindrà les baixes per problemes físics de Pablo Moreno i Joaquín Zeballos, que s’afegeixen a Aday Benítez, encara sense l’alta mèdica, i Enric Franquesa, sancionat. Stuani, en canvi, tornarà a l’equip, i Antonio Luna debutarà al lateral esquerre.

Amb dificultats

“La setmana no ha estat fàcil, amb problemes físics de bastants jugadors, però no hi ha excuses. També recuperem gent com Stuani, que està preparat, i tenim la incorporació de Luna, que ens ajudarà després de perdre Franquesa”.

Bernardo

“És un encert per part de tots que continuï. Amb els cinc centrals estic molt content. Són dels millors de la categoria; ara toca demostrar-ho.”

Per millorar

“Hem de ser ambiciosos i tenir ganes de fer mal a la porteria. A Gijón vam tenir possessió i vam fer molts xuts, però ens fa falta més fam, més maldat a l’àrea, i això ho hem treballat”.

El Fuenlabrada

“Ésun equip que ha fet 7 punts de 9, que sap molt bé què fa i que serà molt complicat. Si no ho tenim clar, patirem. Fan un joc potser no molt elaborat, però tenen molta presència a l’àrea, amb jugadors dinàmics i veloços”.

El mercat

“Entenem que dos o tres fitxatges a dalt s’han de fer. Independentment de Stuani, que compto amb ell.”

Àlex Granell

“En dubte, hi ha el futur de tots. No saps què passarà fins dilluns. Aquest matí l’Àlex em transmetia la il·lusió de voler jugar, d’estar disponible. És un gran professional i mentre estigui aquí ho donarà tot. Ens ajudarà segur. I el que hagi de passar dilluns, ja ho veurem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)