Girona

“Dos o tres més” en la línia ofensiva

Girona. Francisco demana reforços en les últimes hores del mercat, que es tanca demà a la nit

Un cop assumit que ja no en podria activar cap per jugar contra el Fuenlabrada, la pressa per incorporar jugadors era relativa per a Francisco Rodríguez. Tant fa si és avui com demà, però el Girona s’ha de moure amb agilitat en les últimes hores de mercat per no quedar-se amb un pam de nas. “Esperem que arribin la setmana que ve i que tinguem un equip molt més equilibrat, que és el que volem tots. Tots els equips estan pendents dels moviments. No està sent fàcil el mercat per a nosaltres, sinó tot el contrari, però també em poso en el lloc de la direcció esportiva –va comentar l’andalús, que focalitza les prioritats en la parcel·la ofensiva i parla en plural–. Nosaltres entenem que dos o tres fitxatges a dalt s’han de fer. Independentment de Stuani, amb qui compto.”

El capítol d’arribades està del tot obert i el de sortides tampoc està tancat. Francisco va mantenir la incertesa sobre Àlex Granell. “En dubte, hi ha el futur de tots. No se sap què passarà fins dilluns. L’Àlex, aquest matí, em transmetia la il·lusió de voler jugar, d’estar disponible. És un gran professional i, mentre sigui aquí, ho donarà tot per aquest club. Ens ajudarà segur. I el que hagi de passar dilluns, ja ho veurem.”

Esperant Nahuel Bustos

Entre els fronts oberts que té el Girona per reforçar-se, hi ha l’espera per les negociacions que el Manchester City manté amb el Talleres Córdoba per endur-se Nahuel Bustos. La intenció del City és fitxar el davanter argentí i cedir-lo a Montilivi.

EL NEGUIT

Francisco dona per fet que Stuani continuarà, però no hi ha res segur fins que es tanqui el mercat

D’ÀLEX GRANELL

“Mentre sigui aquí, ho donarà tot pel club. I el que hagi de passar dilluns, ja ho veurem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)