Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Si no entenem que serà complicat, patirem”

La derrota en l’estrena al camp de l’Sporting no ha modificat la visió de Francisco, conscient des del primer moment que l’inici seria d’allò ben complicat. “És passat i ens hem de recuperar. Hem analitzat el perquè i també el que vam fer bé, sobretot en la primera part”, va comentar l’andalús, que té clar que contra el Fuenlabrada tindran una nova prova molt exigent per les dificultats que arrossega l’equip: “Hem de ser realistes i saber on som. Ells han sumat set punts dels nou possibles perquè fan les coses bé. Serà un partit molt complicat, i si no ho entenem, patirem molt. Això sí, hem de ser ambiciosos i tenir ganes de fer mal a la porteria rival perquè no ens val tenir la possessió per tenir-la. Respecte de l’últim partit, hem de tenir més fam i més maldat a l’àrea rival, i això ho hem treballat.”

Lògicament, la millor notícia per al Girona de cara al partit d’aquest migdia és que Stuani podrà tornar a vestir-se de blanc-i-vermell després de complir la sanció per l’expulsió en la final contra l’Elx. Qui sap si serà el seu últim partit a Montilvi o no, però, de moment, Stuani hi serà. “No hem tingut una setmana fàcil, però recuperem gent com ara Stuani, que està preparat per al partit, i també tenim la incorporació de Luna, que ens ajuda després de l’expulsió de Franquesa”, va comentar el tècnic, que ni molt menys va negar la possibilitat que el lateral balear debuti entrant directament en l’onze per ocupar el lateral esquerre: “És un jugador molt experimentat i la seva arribada ens dona un salt de qualitat que buscàvem. Té molts partits a l’esquena i sap a què ve: a jugar minuts. Està preparat per jugar i per descomptat que té moltes possibilitats de fer-ho.”

El tècnic, que va informar sobre l’estat físic d’Aday, que ja entrena però que pateix una gastroenteritis, i de Pablo Moreno i Zeballos, que han tingut lesions musculars, també va valorar la renovació de Bernardo i com queda una línia defensiva que, avui, sembla l’únic que es mourà ben poc: “És un encert per part de tots que Bernardo estigui aquí i amb un compromís màxim. Tenim cinc centrals dels millors de la categoria i ara toca demostrar-ho, i estic segur que tots tindran protagonisme.”

AMB EL ‘PITXITXI’

“Recuperem gent com ara Stuani, que està a punt per jugar, igual que Luna”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)