2a divisió FEF

“Amb ganes de més”, la campanya de socis de l’Olot pel curs 2020/21

2a divisió B. El club garrotxí anuncia la creació de la figura del soci mentor, un grup d’aficionats disposats a pagar la quota als qui no poden fer-ho, i estableix en 850 el nombre màxim d’aficionats que podran accedir al camp en dia de partit

L’Olot ha engegat avui una nova campanya de socis amb el lema “Amb ganes de més”, una sensació que li va quedar a tota l’afició del club quan per culpa de la pandèmia del coronavirus es va suspendre la lliga de segona B, just en el millor moment de l’equip i amb opcions reals d’atacar les posicions més capdavanteres.

El club aposta l’eslògan per aplicar-ho a tots els àmbits habituals que l’ha convertit en un referent, com “les ganes de més partits al municipal, de veure el Morrot ple de nens i nenes de totes les condicions, de col·laborar amb les associacions socials de la comarca, compromesos amb el territori, comptar amb més massa social per a un projecte únic i més gent al projecte de futbol social sostenible”.

Els preus dels carnets oscil·len entre els 35 euros el solidari (inclusiu) i el júnior (per a nens i nenes entre 10 i 17 anys), una de les noves categories, als 110-100 a la zona de general estàndard i per a jubilats, 175-140 euros a tribuna (estàndard i jubilats) o els 230 el soci protector i els 340 per als de llotja.

Accés a l’estadi

El club, mitjançant una roda de premsa amb el directiu de comunicació, Jordi Reyes, i la gerent d’Integra i directiva del club, Nuri Fité, ha establert que el màxim d’aficionats que podran accedir al municipal el dia de partit seran 850. Evidentment, la prioritat la tindran els socis, que hauran d’apuntar-se a una llista uns dies abans de la disputa de l’enfrontament.

Com fer-se soci

El club posa a disposició dels aficionats diverses vies per fer-se soci com trucant al 972 26 0 6 98 en horari d’oficina, omplint els tríptics que es troben en diversos establiment de la ciutat d’Olot o visitant la botiga integra-UEO al carrer Sant Esteve, 3, a més de mitjançant la pàgina web de l’entitat.

Amb el carnet de l’Olot, els socis tindran molts avantatges com poder domiciliar el pagament, fer-ho en terminis i avantatges en diversos comerços que faran que el cost del carnet acabi sent zero.

A més, neix la figura del soci mentor fruit d’un grup de socis de l’Olot que es comprometen a pagar la quota d’abonament als socis que, per les circumstàncies actuals no puguin pagar-la. En cap cas se sabrà qui és el soci mentor ni aquest qui és el soci que ho demana.

Solidari (inclusiu) 35 euros
Júnior 35
Entre 10 i 17anys
Jove 66
Entre 18 i 24 anys
General 110
General 100
Jubilats, majors de 65 anys
Tribuna 175
Tribuna 140
Jubilats, majors de 65 anys
Protector 230
Llotja 340
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)