2a divisió FEF

L’Olot supera el Terrassa en l’últim test de pretemporada (2-1)

Blázquez i Juan Delgado han capgirat el gol inicial dels visitants

L’Olot tanca la pretemporada amb un molt bon gust de boca, i és que després d’un inici complicat per la falta de ritme els de Raúl Garrido han guanyat els dos últims compromisos amistosos, fa deu dies contra l’Andorra (2-0) i aquest migdia contra el Terrassa (2-1) en el partit que s’ha disputat a les instal·lacions de Royalverd de la Vall d’en Bas.

El partit ha començat amb un allau d’ocasions i arribades dels olotins, però no han trobat el camí del gol i ha estat el Terrassa qui s’ha avançat en el marcador amb un gol de Mico (38’). Dos minuts després, però, Blázquez ha igualat el marcador amb un bon cacau des de lluny. En la represa hi ha hagut menys ocasions però en el minut 75 Juan Delgado ha aprofitat una bona jugada d’Escoruela per fer el 2-1 definitiu, tot i que Chabboura ha tingut dues bones ocasions per ampliar l’avantatge.

Ara l’Olot ja es centrarà exclusivament en l’estrena de la lliga, que serà diumenge que ve al camp del Cornellà.