Girona

“Hi haurà canvis, però serem igual de competitius”

Roda de premsa. Francisco avança rotacions pel partit que el Girona juga demà a Lugo

Francisco ha parlat aquest migdia en la prèvia del partit que el Girona disputa demà al feu del Lugo. Abans ha ofert la convocatòria en la que no hi son Stuani, Juanpe, Aday i Muric (lesionats) i Yan Couto, que marxa per jugar dos partits de preparació amb la selecció sub-20 del Brasil, de cara a la copa Amèrica sub-20 que es disputarà el proper febrer. La llista la formen: Juan Carlos, Suárez, Morilla Bernardo, Franquesa, Ramalho, Cristóforo, Nahuel Bustos, Samu Saiz, Monchu, Calavera, Sylla, Pablo Moreno, Valery, Luna, Santi Bueno, Yoel Bárcenas, Gumbau, Ibra Kébé, Pau Víctor i Arnau.

Stuani i Aday lesionats

“Stuani està fent treball de camp ja i part de la sessió amb nosaltres. En breus estarà per competir. O dissabte o dimecres podrà tornar en principi. I Aday va notar una petita pnxada l’altre dia contra l’Oviedo i estem pendents de proves. Entenem que en breus també estarà per competir.”

Menys dependència de Stuani

“Vam analitzar els què ens feia falta i Stuani va jugar moltíssims partits perquè hi va haver poca oportunitat per donar-li descans. Vam portar gent que pogués jugar de davanter centre o de segona punta i ara mateix estan donant bon rendiment. Estem contents amb tots i també amb la segona línia que estan obligats a arribar i a fer gols.”

Impacte dels nous fitxatges

“Fantàstic. Ens fa ser més competitius. La competitivitat és màxima, qui juga ho fa bé. m’ho posen difícil i això és bo per a l’equip. No estem veient participar a gent com Valery o Pablo Moreno, que van jugar al principi i que estan entrenant-se molt bé i demostrant cada dia i aniran tenint minuts perquè tot es comprimirà molt. Surti qui surti seguirem de la mateixa manera.”

El Lugo

“El Lugo ha canviat d’entrenador però ja venia competint bé. Al final feia bons partits i competint però no li sortien els resultats. Amb el nou entrenador van guanyar a l’últim minut contra el Castelló. Dependrà molt del perfil de jugador que utilitzin. No serà el mateix que jugui Christian herrera o que ho facin amb interiors. Ens hem d’adaptar. Tenen una cosa definida, el joc directe amb Barreiro,q ue ho hem de tenir molt present i ho hem de treballar bé. A partir d’aquí a camp contrari tenen jugadors desequilibrants, amb u contra u i és un equip molt difícil al seu camp. Haurem d’estar junts, sobretot per aquest tema de caigudes i segones jugades i després aprofitar els espais que ens puguin deixar quan recuperem la pilota.”

L’ambient de l’equip

“Seguim sent un equip humil, realista. Disfrutant de les victòries perquè s’han de disfrutar però sent realistes i sent conscients de la dificultat que tornem a tenir demà. Els entrenaments estan sent molt bons.”

Setmana comprimida

“El partit més important és el següent, però no podem oblidar que hem incorporat que feia 7, 8 mesos que no competien i haurem d’intentar equilibrar. Hi ha jugadors que estan jugant gairebé tot i no estaven acostumats a fer-ho i intentarem fer canvis perquè l’equip continui sent competitiu. Jugui qui jugui, jugarem de la mateixa manera.”

Rotacions

“Canvis n’hi haurà, però l’equip serà igual de competitiu que ha estat els darrers partits. Hi ha jugadors que corren risc de lesió si segueixen jugar. Als que surtin els exigirem que treballin per aconseguir l’objectiu que son els tres punts.”

Possibilitat de 3 victòries seguides

“És important. Primer hem de jugar bé i competir, però seria molt important després d’un inici dolent. Hem de seguir el camí dels darrers partits. El Lugo és un equip que ens exigirà moltíssim, amb futbolistes que tenen més de 200 partits a la categoria. Hem de seguir amb treball i ambició.”

Més canvis i rotacions que el curs passat

“El final de la temporada passada va ser molt diferent. Hi havia gent que portava molt temps sense jugar i eren els últims partits i ens jugàvem moltíssim. Ara és diferent, tothom parteix de zero. El nivell és igualadíssim, hi ha diferents perfils que ens permet canviar el sistema com vam fer l’altre dia. Això ens dona alternatives. Veiem els jugadors i tenen fam de jugar. Estic encantat amb la plantilla i amb tots els que pugen del filial: Arnau, Turmo, Pau, Jonatan i Ibra, que ja el compto com un més de la plantilla. El nivell és fantàstic però sabem on som, això segona A i en el moment que mirem cap a un altre lloc, ens trepitjaran. Hem de seguir de cara amb treball, il·lusió i ambició.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)