2a divisió FEF

L’Olot passa més proves i confirma que té un nou positiu

2a divisió B. La plantilla continuarà aïllada voluntàriament i espera passar més tests en les properes hores. A dia d’avui és un interrogant que es pugui jugar el partit de diumenge contra el Barça B corresponent a la segona jornada de lliga

Les pertinents proves per detectar el coronavirus han confirmat un nou cas positiu en la plantilla de l’Olot, que eleva el total a tres. La totalitat dels jugadors i tècnics del primer equip han passat el test antígens al matí i aquesta mateixa tarda han sabut l’existència d’un nou positiu que s’afegeix als dos detectats el dissabte passat.

La plantilla i el cos tècnic dirigit per Raúl Garrido s’ha mantingut confinada voluntàriament des del dia que va saber de l’existència de dos casos a dins de l’equip i continuarà aïllada esperant passar noves proves que confirmin que pot tornar als entrenaments.

A dia d’avui, la disputa del matx corresponent a la segona jornada de lliga contra el Barça B és tot un interrogant, ja que el confinament dels jugadors no els permet preparar el matx. El club de la Garrotxa deixarà en mans de les autoritats competents que es pugui o no jugar l’enfrontament com ja va fer en els prolegòmens del partit del diumenge passat contra el Cornellà, que finalment es va suspendre.

Independentment dels resultats, l’entitat presidida per Joan Agustí té decidit fer passar tests per detectar la Covid-19 a la plantilla cada 72 hores durant tot el mes de novembre i desembre, en una acció lligada ara amb l’acord entre l’AFE i la FEF anunciat ahir, que destinaran ajudes econòmiques i proves als diferents equips de segona B, tercera i primera i segona divisió femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)