Girona

Francisco: “Hem de tenir els peus a terra i només pensar en el Màlaga”

Girona. El tècnic del conjunt blanc-i-vermell admet que l’última victòria contra l’Espanyol va ser una alegria per a l’equip però avisa que no hi ha cap excés d’eufòria

El tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, ha atès als mitjans de comunicació en la protocol·lària roda de premsa prèvia al partit de lliga que disputaran els gironins demà a Montilivi contra el Màlaga (19:00 h). L’andalús ha avisat que tot i l’última victòria al camp de l’Espanyol, el líder, en el seu equip no hi ha cap excés d’eufòria de cara al duel contra els malaguenys:

L’últim triomf

“La victòria contra l’Espanyol ens va aportar alegria, però res d’eufòria. Hem tornat a treballar al 100% pensant només en el Màlaga, que és el proper partit. Ens vam llevar l’endemà i vam tornar a posar-nos en marxa perquè això no s’atura”, ha dit el tècnic del Girona.

Els perills del Màlaga

“Ens enfrontem a un equip que fora de casa té bons números, juga amb tres centrals, té verticalitat a dalt, bons u contra u i és equilibrat. No influeix en res que tinguin el darrer límit salarial ja que qualsevol pot guanyar a qualsevol”

A prop del ‘play-off’

“El nostre objectiu és sumar els 21 punts demà. Volem sumar i no pas pensar en els sis primers. La situació en la que estem ens demana ser competitius i pensar en acumular el màxim de punts per afrontar la segona volta dins de la mitjana de punts que volem”.

Els jugadors del filial

“Hi ha connexió amb l’Àxel Vizuete i els responsables del filial. Hi ha futbolistes en dinàmica del primer equip, d’altres competeixen amb el filial i si que sento que els hem perjudicat una mica però és el que toca i és el que desitgen ells i nosaltres”.

Stuani

“Ell és qui millor es coneix. En el dia a dia va millorant, no sé per quan en té però estem contents. Ja fa part de sessions amb grup i dependrà de com es trobi”, ha sentenciat l’entrenador del Girona, Francisco Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)