Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“No podem dramatitzar guanyar sense jugar bé”

Ahir devia ser dels dies que Francisco Rodríguez més va cridar des de la banqueta, i és que el patiment en l’últim tram de partit va ser constant. Això, però, no li va treure la satisfacció al final del partit, i és que l’andalús tenia claríssim que ahir el més important era la victòria. “Teníem molt clar que avui guanyar era vital, i és que després de les dues derrotes no ens podíem permetre un altre mal resultat. Ja sabíem que ens tocaria patir i ho vaig dir, perquè el Mirandés és un equip en molt bona dinàmica, que fa les coses bé i juga sense pressió, com s’ha vist. El més important és que hem pogut aprofitar una de les poques ocasions que hem tingut i marxem amb 21 punts. En podem estar satisfets tenint en compte els tres mesos que hem passat...”, va comentar el tècnic, conscient que la imatge de l’equip no va ser la millor, però que tampoc se n’han de fer mala sang: “És veritat que altres dies hem estat molt més fluids, que hem tingut més ocasions, però en canvi hem perdut, com ara contra el Mallorca. Aquells dies marxava molt fotut, mentre que avui estic content. No podem dramatitzar el fet de no haver jugat bé, perquè la situació és la que és. A tots ens agradaria haver jugat molt millor, però és una cosa que haurà d’arribar a mesura que passi el temps. I insisteixo: de moment tenim aquests 21 punts, que no ens traurà ningú.”

Més enllà del partit, lògicament Francisco va valorar el retorn de Stuani, i el fet que ho fes directament en l’onze. “No he parlat amb ell després del partit, però ha fet una bona primera part, interpretant molt bé el que necessitàvem. El volíem d’inici, perquè amb la seva pressió alta ens anava molt bé per tenir una sortida”, va dir el tècnic, que va explicar el motiu del canvi: “En la segona part ha anat baixant, però és normal, pel físic. Ha d’anar acumulant minuts a poc a poc.”

El tècnic també va comentar el fet d’acabar amb sis defenses. “No tenia més recursos a la banqueta. Els de dalt no podien més i a la banqueta ens quedava això, i potser ha ajudat a tirar-nos més enrere. És el que tenim”, va comentar Francisco, que va reconèixer que potser s’haurà de fitxar en el mercat d’hivern i que el club hi està disposat.

LES SENSACIONS

“A tots ens agradaria haver jugat millor. Ara el més important són els 21 punts”

EL RETORN DE STUANI

“Ha interpretat bé el que l’equip necessitava. Ha d’anar acumulant minuts”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)