Girona

Míchel: “L’afició mereix tenir el futbol el cap de setmana”

El Girona rep demà el Cartagena (16h), en l’últim partit abans d’afrontar-ne tres de seguits en dilluns. L'entrenador n’ha parlat aquest migdia.

Les sensacions

“Les sensacions són bones. Venim d’una derrota que considerem immerescuda, tot i que no estem contents amb el pas enrere dels últims 20 minuts. Recuperem Stuani, Samu i Ortolà, i també Ureña, que ha sortit de la lesió. Continuem amb baixes però recuperem gent per competir el 100%”.

Valery

“Ell ha anat entrant i sortint, ha participat bastant. I tenim la sensació que entrenant és un noi que dona el màxim rendiment. Té coses per millorar, sobretot estar més concentrat, i això li exigim, però en els últims partits ha fet un pas endavant. Estem molt contents amb ell. L’equip s’entrena bé i hi ha competitivitat. Tot i les baixes, cap jugador pot adormir-se.”

Guanyar a casa

“Per la nostra gent, per l’afició. La gent vol venir a l’estadi a veure guanyar l’equip. Venir cada dos partits aquí ha de ser un punt a favor. Màxima il·lusió i motivació per demostrar que volem estar més amunt. Volem sumar de 3 en 3 a casa. Necessitem la nostra gent i nosaltres els hem de donar motius perquè ens donin suport. Veig que a tots els estadis l’ambient genera un punt a favor pel local, i nosaltres creiem que ens estan ajudant i hem de fer nosaltres un pas endavant.”

Jugar un diumenge

“No hi podem fer res, però ens agradaria que els partits dels dilluns siguin per tots. I som l’equip, amb el Saragossa, que més juguem dilluns. Canviarà molt. Podrà venir molta més gent, l’afició es mereix tenir futbol el cap de setmana. Nosaltres som professionals i fem el que se’ns diu, però pensant en la nostra gent, no és el mateix. Fa mal a l’afició, que són els més importants. Juguem per ells.”

La igualtat

“Ens anima el que veiem a dins. Ens hem de fixar en nosaltres. Em fa la sensació que, a màxim rendiment, no som inferiors a ningú. Però s’ha de demostrar. La lliga està molt igualada, qualsevol et pot guanyar i els mèrits de l’equip s’han de mostrar al camp. En aquestes jornades del segon cicle, hem de fer aquest pas endavant i tenir aquesta mentalitat positiva per aspirar a tot. No estem en una situació ni còmoda ni tranquil·la. Ens juguem tres punts importantíssims, com tots.”

Samu Saiz

“Ell té multa interna, ja ho sap, però demà jugarà. És un jugador importantíssim i ho ha de demostrar. Si pensa en col·lectiu, és un jugador que gràcies a Déu el tenim nosaltres. Està en la seva consciència, si és com el Guadiana, que apareix i desapareix, o tindrà una continuïtat que ens farà molt millors. Li he dit davant dels companys i de la direcció esportiva. Si fa un pas endavant, tenim un jugador top a la categoria.”

El Cartagena

“És un equip que vol la pilota. I amb defensa de cinc, amb pressió ens falta una mica de presència a dalt. Per tant, pot ser que estiguem més a prop de l’àrea nostra, i això em preocupa una mica. Hem de ser agressius i jugar molt bé amb pocs espais. A casa hem de ser un equip molt agressiu, ser protagonista, voler la pilota, atacar, atacar i atacar. I defensar després de la pèrdua, pressionar. Ho necessitem perquè el Cartagena és un equip amb bon peu, li agrada jugar i atacar. Té Rubén Castro, que és un jugador diferencial, com nosaltres tenim Stuani. Té 40 anys però és un jugador top. No li podem donar ni un centímetre.”

Pep Guardiola

“Em van faltar hores. I li ho vaig dir. M’encantaria anar a Manchester a veure com treballa. És un referent per mi i crec que per tots els entrenadors del món. Per números, pel que ha aconseguit i per la idea. És el que somio com a entrenador. Per nosaltres va ser un invitat molt especial i un orgull que estigui pendent de nosaltres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)