Girona

El mirall del curs passat

El Girona disputarà avui per cinquena temporada consecutiva els setzens de final de la copa, una eliminatòria que durant molt temps va ser el sostre del conjunt gironí i que ara s’ha convertit en habitual. Superar els setzens de final, però, ja són paraules majors, ja que els blanc-i-vermells només ho han aconseguit en dues ocasions. La primera vegada va ser en la temporada 2018/19, el curs del descens, quan amb Eusebio a la banqueta el Girona, que com a equip de primera arrencava la competició als setzens de final, va superar l’Alavés. No només això, sinó que en els vuitens va ser capaç de superar l’Atlético i classificar-se per als quarts de final, establint un nou sostre en la competició del KO tot i perdre llavors contra el Madrid.

La segona i última vegada que el Girona va superar una eliminatòria de setzens de final com la d’avui és ben recent. Va ser el curs passat amb Francisco a la banqueta. Els gironins van superar primer la Gimnástica Segoviana (0-2), després el Lugo (2-1) i en els setzens també es van enfrontar a un equip de primera divisió, el Cadis, i van superar l’eliminatòria (2-0). Un doblet de Valery en el primer quart d’hora de la segona part va decidir un partit que va donar l’accés als vuitens de final, en què els gironins van rebre la visita del Vila-real. Per segon curs consecutiu, però, el conjunt groguet es va acabar convertint en el botxí del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)