Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Ells tenen pressió, nosaltres, il·lusió”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, no ha amagat en cap moment que la copa és una competició que es pren molt seriosament. És una oportunitat per als joves i per als menys habituals, sí, però l’objectiu clar és superar eliminatòries. “Volem seguir vius en una competició preciosa i passar les eliminatòries ens va bé per a tot. No posem un equip pensant que estem donant descans, sinó que donem una recompensa al treball que es fa en el dia a dia. Tots hi poden participar i la copa pot canviar el rendiment d’un jugador. Hem vist el pas endavant d’Ortolá, que ara ens genera dubtes per a la resta de les jornades. Això és positiu per al jugador i per a la competitivitat de l’equip”, comenta Míchel, conscient que contra l’Osasuna no assumeixen el rol de favorits: “Per a l’Osasuna és molt important, però per a nosaltres també. Ells volen trencar la mala dinàmica i nosaltres no volem trencar la nostra dinàmica positiva. L’avantatge és que aquesta vegada la pressió la tenen ells, perquè en teoria són l’equip més fort, però nosaltres tenim la il·lusió i sabem que fent un bon partit tenim la possibilitat de passar. A més, sent el dia de Reis, hi ha una motivació especial perquè és un dia bonic i volem dedicar una victòria més a l’afició.”

Míchel va deixar clar que Borja García i Artero seran titulars, però no va aprofundir més en l’onze. “Em sap greu que no hi sigui Monjonell, que es mereixia jugar. I volíem veure Arnau contra un primera, que acaba de renovar i és una excel·lent notícia”, va dir Míchel, a qui no fa patir el desgast que suposarà el partit: “Vam jugar diumenge i quan passa això els dijous sempre treballem amb espais grans. No és un partit que ens vagi malament dins de la setmana de treball.”

IMPORTANT

“No volem trencar la nostra bona dinàmica i en volem sortir més reforçats”

LA VOLUNTAT

“Volem seguir vius en una competició preciosa i que és positiva per tot”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)