Girona

La prioritat és al davant

El mercat. De les tres posicions que va marcar Míchel per reforçar l’equip, l’ofensiva centrarà els esforços. La competència i el nivell creixent al mig del camp relativitzen les necessitats

Acostumat a expressar-se sense gaires filtres, Míchel Sánchez era molt clar quan, abans de l’obertura del mercat d’hivern, se li preguntava quines posicions volia reforçar. El tècnic demanava un davanter, un mig defensiu i un lateral dret. L’àrea esportiva assumia les peticions, tenint present sempre el pressupost i el límit salarial. En ple mes de mercat, i entre les limitacions i el rendiment del grup, ja no és tan clar que arribin peces per a tots tres llocs. Els esforços se centren a la davantera. Míchel vol un futbolista de profunditat, amb capacitat per buscar la pilota a l’espai. Hi encaixaria de meravella un perfil com el de Mamadou Sylla –un dels noms que té sobre la taula la direcció esportiva–, però tampoc es tanca la porta a un jugador més de segona línia, amb cames i capacitat per arribar a porteria però sense ser davanter centre.

Al mig, tot i que no hi ha un perfil específic de contenció, totes les peces estan rutllant molt bé. Ibra Kébé va fer un partidàs contra l’Osasuna i va començar de suplent contra el Fuenlabrada, amb Pol Lozano i Aleix Garcia fixos. I encara hi ha Ramon Terrats, molt utilitzat pel tècnic abans de la lesió que el va obligar a ser operat. Al carril dret hi ha Arnau com a titular indiscutible i Calavera, i s’hi pot adaptar Valery, titular diumenge a l’esquerra, amb Jairo i Juncà a la banqueta. La posició menys poblada és la de central, amb Bueno, Juanpe i Bernardo intocables, però Míchel no ha mostrat mai preocupació. El joc el donaria l’arribada d’un lateral dret amb capacitat per jugar a l’eix de la defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)