Girona

Aquí sí que és el que hi ha

Quique Cárcel dona per bo un mercat en què el Girona suma un efectiu però no cobreix totes les necessitats

El director esportiu insisteix que aquesta és la realitat econòmica del club

Que el tancament del mercat d’hivern ha deixat un gust amarg a l’afició del Girona no és cap secret. L’arribada d’Iván Martín, que ja va debutar contra l’Amorebieta, i els moviments a última hora de la sortida de Calavera i l’arribada de Víctor Sánchez, sense jugar ni un minut des de fa més de mig any i lliure tot aquest temps, no entusiasmen, i és que tampoc compleixen les demandes que havia verbalitzat Míchel. Ara bé, si les operacions són encertades o no només es podrà saber al juny. Abans d’això ahir va ser el torn del director esportiu Quique Cárcel per valorar aquest mercat d’hivern. “Després d’un inici complicat, hem arribat a aquest tram de temporada amb l’objectiu d’estar a dalt. Amb aquest escenari, penses portar jugadors per tenir una plantilla més compacta, però mana la realitat del club. Teníem clar que si podíem millorar la plantilla ho faríem i al final han entrat dos jugadors i n’ha sortit un. Creiem que la plantilla està en condicions de lluitar per tot”, va valorar d’entrada Cárcel.

Aquesta realitat del club és el que ho condiciona tot. No en aquest mercat d’hivern, sinó des de fa temps. I, és clar, el Girona no és el Barça per permetre’s fer malabars en l’últim sospir per millorar l’equip. Ahir Cárcel no va insistir tant en el límit salarial com a l’estiu, però se li va entendre tot. “La posició que més feia patir és la de central pel canvi de sistema. Hi ha gent polivalent que pot fer de central i amb l’arribada de Víctor Sánchez en sumem un més, però la idea era portar un central específic. Hem tingut dues negociacions molt fortes que hem intentat però no ha pogut ser. Portar algú perquè sí, no ho hauria fet”, va dir el director esportiu, insistint també en el valor de la base: “Tothom té expectatives altes i demana tenir jugadors que il·lusionin, és lògic. La nostra realitat és la que és i aquesta és la planificació que tenim. Nosaltres creiem en l’estructura de l’acadèmia i hi ha jugadors que hi poden entrar, amb una plantilla llarga no poden.”

Un altre dels aspectes que va confirmar Quique Cárcel és que el Girona ha hagut de fer ús d’una part dels ingressos de CVC per l’excés de massa salarial: “Tenim la sort de tenir una propietat futbolera que intenta tenir la millor plantilla possible, però s’ha hagut d’utilitzar el CVC per fer front al cost. Tot el que haguéssim fet ara faria que el problema de l’any que ve fos més gran. La nostra realitat és el sentit comú i equilibrar la balança entre tenir un equip competitiu i no fer coses que puguin suposar problemes per al futur del club. L’aposta per Iván Martín, per exemple, és forta. Però hi ha una prudència i el més il·lusionador és que lluitem per tot.”

LA VALORACIÓ

Portar algú perquè sí, no ho hauria fet. Tot el que fessis ara eren problemes per al futur
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)