Girona

Míchel: “Necessitem guanyar per entrar en la lluita per l’ascens”

Prèvia. El tècnic del conjunt gironí ha atès als mitjans en la roda de premsa de cara al partit que el seu equip disputarà contra el segon classificat, l’Almeria (diumenge a les 21h)

Míchel Sánchez ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit que disputarà el seu equip contra l’Almeria, el segon classificat i un dels candidats més ferms a ascendir directe a primera. El madrileny ha tractat diversos temes sobre el seu equip i també el rival:

Baixes

“L’equip està molt bé però tenim les baixes de Dario, Valery, Ibrahima (tractament conservador en el genoll), Artero, Baena. Juanpe ha entrenat amb normalitat i Arnau està molt millor del que pensàvem al començament de la setmana. És dubte per aquesta setmana però pot ser que jugui. Terrats s’ha recuperat del coronavirus”, ha comentat Míchel, que ha sorprès respecte als estat de forma del central canari i el jove carriler dret.

Opcions d’ascens directe

“És un partit molt important per a nosaltres. Si volem pujar per la via de l’ascens directe necessitem guanyar aquest partit. Volem guanyar perquè ens posaríem a set punt de l’ascens directe i en quedarien 27 punts, són molts”.

Claus del partit

“L’Almeria és un equip que recupera la pilota molt ràpid en camp rival. Necessitem jugar molt bé i hem de tenir bones línies de passada ja que en la pressió després de pèrdua són molt bons. És l’equip que menys ocasions de gol rep i és un repte per a nosaltres molt maco”.

Sense Sadiq

“Perd potencial ja que per a ells és un jugador important com Baena per nosaltres. Però tenen una plantilla molt forta. Dyego Sousa és un gran jugador i penso que els dos equips tenim baixes importants però el partit serà complicat pels dos”, ha comentat el de Vallecas.

Pressió per al rival

“Si tenen pressió però estan en ascens directe i estan bé. És un equip que estarà a dalt segur, clar. Necessitem guanyar per estar en la lluita i no tenim marge d’error, ells potser si”, ha dit l’entrenador del Girona.

Des de la graderia..

“Torno a demanar perdó una vegada més a l’afició i al meu club per la meva falta d’educació però estarem a la grada ajudant al cos tècnic com pugui. És difícil no estar a la banqueta però l’equip estarà ben dirigit per en Salva, en David i en Juan Carlos”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)