Girona

Víctor Sánchez: “Em vaig troba bé a Almeria. Estic preparat per ser titular si el tècnic ho creu oportú”

Diumenge al camp de l’Almeria Víctor Sánchez, que va arribar al Girona en el mercat d’hivern després de més de mig any inactiu, va debutar amb la samarreta blanc-i-vermella disputant els minuts finals de partit, en què els de Míchel havien de mantenir com fos el 0-1. Aquest migdia el de Rubí ha explicat en roda de premsa les sensacions del seu debut i ha repassat l’actualitat de l’equip. Aquestes han estat les declaracions més destacades:

L’acollida al vestidor

“La meva acollida ha estat molt bona. Ja coneixia alguns jugadors i tothom s’ha portat molt be amb mi. Tinc experiència, porto molts anys als vestidors, i per això intento ajudar el màxim possible als més veterans en l’organització, i als més joves els intento aconsellar. Una xerrada sempre va bé”.

El seu rol

“Sóc un jugador amb experiència, amb molts partits a l’esquena. intentaré ajudar a l’equip quan sigui, ja sigui jugant mitja hora o des de l’inici. Tan de bo pugui ser el màxim possible però el temps que sigui donaré el millor de mi.”

El debut

Em vaig trobar molt be, ràpid. Era un partit difícil, que estava bastant trencat en defensa i en atac. El més important era els tres punts i això vam fer. Estic molt content pel debut i pes tres punts”.

Opcions de ser titular divendres

“Estic preparat pel que vingui. És veritat que fa molt que no jugo un partit complert entre la rescissió a Austràlia, haver estat entrenant individualment...És un temps llarg però ara em trobo be i ja fa setmanes que entreno amb l’equip. Estic a punt pel que el tècnic cregui.”

L’ascens directe

“És un objectiu complicat perquè hem de guanyar molts partits. La nostra intenció és guanyar cada partit i si sumem els 27 punts que queden serà possible. Vol dir que no podem fallar i serà difícil, però es la nostra idea.”

El VAR

“Son situacions difícils, estranyes, perquè hi ha decisions que no entenem des del camp. Tot i això hem d’estar al marge perquè si pensem en el VAR i el que fa l’àrbitre deixarem de pensar en el joc que és el que toca. El club que parli amb qui hagi de parlar i nosaltres centrats en guanyar el partit.”

El Màlaga

“Sabem que serà un partit molt difícil el del Màlaga, perquè tenim moltes baixes i ells necessiten molt els punts. Portem 4 partits seguits guanyant i com és lògic cada vegada costarà més de mantenir la ratxa. Quan vas guanyant partits sempe estàs més a prop d’un dia no fer-ho. És un partit molt important perquè serà el divendres i si guanyem ens posarem a quatre i després a veure què fan els rivals.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)