Girona

Dos partits de sanció a Borja García

El comitè de competició ha sancionat amb dos partits al mitjapunta del Girona Borja García, que va ser expulsat amb vermella directa diumenge al camp de l’Almeria. El madrileny ja estava assegut a la banqueta després de marcar el que va ser l’únic gol del partit quan, en el minut 89’, va ser expulsat per protestar arran de les decisions polèmiques del VAR, que va convertir primer una falta fora l’àrea en penal i que després va fer repetir el llençament un cop Juan Carlos havia aturat el primer. D’aquesta manera Borja es perdrà el partit d’aquest divendres contra el Màlaga a Montilivi (21h) i també serà baixa pel partit al camp del Saragossa del diumenge 10 d’abril (16h).

El comitè de competició també va confirmar ahir les sancions d’Aleix Garcia, Ramon Terrats i Santi Bueno, que seran baixa contra el Màlaga després de veure al camp de l’Almeria la cinquena groga de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.