Girona

“L’equip està mentalitzat i amb molta il·lusió”

Míchel Sánchez Entrenador del Girona

No era una roda de premsa normal ni habitual la que ahir va fer Míchel Sánchez a la sala de premsa de l’estadi de Montilivi. Ja amb periodistes canaris al recinte i amb l’expectació de tots els mitjans d’abast estatal, el tècnic de Vallecas va valorar aspectes a tenir en compte per afrontar el primer assalt de la final contra el Tenerife: “Tots els aspectes i conceptes tàctics són importants. Hem de polir detalls sobre els dos enfrontaments que hem jugat aquest curs contra el Tenerife, ja que, tot i fer bons partits, no vam aconseguir sumar cap punt. Hem d’analitzar bé aquells dos partits i buscar solucions”, avisava el tècnic del Girona, que insistia: “L’equip està mentalitzat i amb molta il·lusió. Sé que tindrem agressivitat i que buscarem la porteria rival i l’ambient espectacular a les graderies ens ajudarà a fer-ho. Això ens ha de fer donar el 200%. No és més important l’aspecte tàctic que l’anímic, és un pack i hem de demostrar que estem preparats. Tenim els valors de tota una ciutat al darrere i ho hem de plasmar al camp.”

Míchel Sánchez no va posar l’etiqueta de favorit ni al seu propi equip ni al Tenerife: “Els dos equips mereixem ser aquí. Ningú et regala res en 42 jornades i encara menys en unes semifinals del play-off. Eliminar l’Eibar i Las Palmas no és senzill i per això està tot al 50%. No poso en cap balança res a favor de cap equip, tot i que nosaltres estem a dalt de moral. Es tracta de començar de zero, amb 180 minuts al davant per lluitar per l’objectiu”, deia el madrileny, que hi afegia: “És molt important el concepte que venim repetint tot el curs de viatjar junts. Estar precisos en la pressió després de pèrdua, ja que el rival corre bé amb pilota, i això que en sol tenir poca. El que volem és fer història, no sé si aquest és l’any bo, però treballarem per guanyar ja davant de la nostra afició.”

“VIATJAR JUNTS”

“Hem d’estar precisos en la pressió després de pèrdua, ja que el rival corre bé”

CONVENÇUT

“Sé que tindrem agressivitat, que buscarem l’àrea rival, i l’ambient ens ajudarà”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)