Girona

Reforços necessaris

La setmana a Girona s’espera amb les primeres novetats a la plantilla del curs 22/23

Quique Cárcel va explicar que la plantilla del conjunt blanc-i-vermell no estarà definida fins als últims dies del mercat de fitxatges

Després del fugaç viatge a Suïssa i de la primera setmana de treball del conjunt de Míchel Sánchez, la mirada està posada en les incorporacions més immediates. El tècnic madrileny va confirmar l’arribada del davanter argentí Taty Castellanos, que aterrarà a Girona en els propers dies, després de competir fins a l’últim dia amb el New York City a la Major League Soccer. D’altra banda, el defensa brasiler Yan Couto també és un objectiu quasi tancat. El futbolista ha d’acabar de lligar detalls burocràtics per viatjar, de nou, cap a Girona. Serà la seva segona temporada a les files del conjunt blanc-i-vermell.

L’espera és lenta

De mica en mica, la direcció esportiva del club va dissenyant el que serà el retorn de l’equip gironí a la primera divisió. El mercat d’estiu es va obrir el dia 1 de juliol i es tancarà el dia 1 de setembre. Queden molts dies per poder confeccionar una plantilla digna de l’elit del futbol, però les ofertes cada cop són més reduïdes i el futbolista s’encareix. Un clar exemple és el fitxatge de Carlos Clerc per l’Elx, jugador que havia estat pretès pel conjunt gironí però que al final, per decisions del Girona, s’ha escapat. La prioritat del primer mes, a banda de les negociacions pertinents amb representants, va ser buscar sortides a futbolistes que no entraven en la idea del projecte de Cárcel i Míchel. Així doncs, després del periple de baixes, el Girona iniciarà, la propera setmana, els moviments en forma d’altes per reforçar i donar oxigen a una plantilla molt reduïda.

Un bloc definit

L’inici de la lliga és un fet que cada cop està més a prop. Concretament, queden vint-i-dos dies per a l’inici de la lliga i encara el més calent és a l’aigüera. Quique Cárcel, en una entrevista a TV Girona, va comentar que volia tenir definit un bloc de quinze o setze jugadors abans de l’inici de la lliga. És evident que la plantilla no estarà tancada per al partit de Mestalla, però Cárcel vol assegurar-se tenir un bloc competitiu del primer equip complementat per jugadors del filial. Actualment el Girona disposa de catorze jugadors amb fitxa, entre els quals hi ha tres futbolistes lesionats i descartats per a la primera jornada. Amb l’arribada de Taty i Couto, el Girona doblarà les primers posicions exceptuant els porters, Ortolà i Juan Carlos. Si s’acaba concretant l’alta de David López, l’equip tindrà més reforçat el bloc central defensiu. Això no obstant, encara queden moltes incògnites sobre quins seran els propers fitxatges. Cárcel va estimar que serien cap a dotze les noves cares que es veurien aquest estiu per reforçar una plantilla debilitada per les baixes. El Girona té clar que dissenyarà un equip competitiu, però el temps cada cop corre més i Míchel té menys sessions per poder preparar les primeres jornades de la lliga. Una competició que serà molt llarga però que serà important començar amb bon peu i sumant.

INICI DE LLIGA

Cárcel vol tenir un bloc competitiu definit de 15 o 16 jugadors abans de l’inici a Mestalla
El conjunt gironí és l’únic equip que de moment no ha fet oficial cap incorporació
La setmana que ve el club espera tancar les altes en forma de cessió de Taty i Couto

David López, un nou futbolista a l’òrbita de Cárcel

El Girona, segons va poder avançar ahir Catalunya Ràdio, ja té lligada l’arribada del migcampista defensiu David López. El futbolista barceloní, que va finalitzar el contracte amb l’Espanyol el mes de juny passat, arribarà al conjunt blanc-i-vermell lliure i firmarà per a les properes dues temporades. L’excapità de l’Espanyol es pot adaptar tant de central com de pivot defensiu, posicions que el Girona vol reforçar. David López, de 32 anys, aportarà experiència, havent jugat a l’elit espanyola i italiana durant més de 10 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)