Girona

Il·lusionats i preparats

Dos més. Yan Couto valora “tornar a casa” i a una de les lligues més potents. David López vol aportar competitivitat i fa les paus amb Stuani

Presentats ahir al migdia però sense fer-los coincidir, Yan Couto i David López aterren a Montilivi amb trajectòries diferents. El brasiler (20 anys) torna on va brillar fa dues temporades amb ganes de fer un pas més en la seva progressió, i el santcugatenc (32) afronta un nou repte després de veure tancada la porta de l’Espanyol.

El Girona ja hauria volgut retenir Couto l’any passat, però el brasiler se’n va anar a la primera portuguesa. “El pas a Braga ha estat molt bo i arriba amb una experiència boníssima. El destí ha fet que torni després del retorn de l’equip a primera divisió”, va comentar Quique Cárcel del prometedor lateral dret, il·lusionat amb el retorn: “Quan vaig acabar la temporada, vaig anar de vacances al Brasil. Vaig tenir moltes ofertes d’altres equips. El City em va ajudar molt per tornar a Girona, que considero una casa per a mi. També és important el fet de jugar en una de les lligues més importants del món.” El futbolista de Curitiba té mal record de l’últim partit amb el Girona, l’ascens frustrat contra el Rayo que va tallar una ratxa espectacular amb ell com a actor principal. “Perdre contra el Rayo va ser molt trist, tant pels companys com per mi. Quan vaig veure que el Girona va pujar contra el Tenerife, ho vaig celebrar amb la meva família”, va explicar Couto, que ja va jugar dimecres contra l’Andorra. “No he pogut parlar gaire amb l’entrenador. Míchel em va dir que de mica en mica m’aniria donant instruccions.”

Entesa ràpida

David López comença un nou cicle després de sis temporades seguides en la seva segona etapa a l’Espanyol. “Va ser una sortida complicada. No me l’esperava. Tenia ofertes de clubs de l’estranger i d’Espanya. En Quique, però, va contactar amb mi i em va agradar molt l’interès que va mostrar i el seu plantejament. Ens vam posar d’acord molt ràpidament”, va explicar el vallesà. “El mister també em va trucar. Són aquelles oportunitats que no saps per què, però que has d’agafar, i emprenc aquest camí amb molta il·lusió”. Fitxat per dues temporades, David López aportarà polivalència: “Estic obert al que necessita el mister. Ara estic treballant amb la defensa de tres centrals. Al centre de la defensa, i em sento còmode, i el mister m’ha comentat que té la intenció de canviar l’estructura segons el partit. Aportaré el meu granet de sorra. Posaré la màxima competitivitat per aconseguir els objectius.” Diu que s’ha trobat un vestidor “molt treballador i humil”, que té entre els referents Stuani, amb qui es va enganxar en duels anteriors. “L’últim partit que vam jugar a Montilivi vam estar parlant una bona estona. I ara també. Som dues persones adultes i professionals i remem en la mateixa direcció. Són picabaralles que hi ha al camp, res més. Tenim una bona relació. Admiro l’Stuani pel que ha fet, sobretot aquí a Girona.”

PROTAGONISTES

Perdre contra el Rayo va ser molt trist. Quan vaig veure que el Girona va pujar ho vaig celebrar amb la meva família
Estic obert al que necessiti el ‘mister’. Ara estic treballant amb la defensa de tres centrals
David López
Vaig tenir moltes ofertes d’altres equips i el City em va ajudar molt per tornar a Girona
Yan Couto
En Quique va contactar amb mi i em va agradar molt l’interès i el plantejament. Ens vam posar d’acord molt ràpidament
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)