Girona

Ortolá rescindeix i el club ha de fitxar ja un porter

El Girona va anunciar la rescissió definitiva del contracte que l’unia al porter Adrià Ortolá. El futbolista de Xàbia marxa de l’entitat blanc-i-vermella després d’un any i mig vivint un paper secundari a conseqüència del gran rendiment del seu company Juan Carlos sota els pals. Ortolá va fitxar pel Girona l’1 de febrer del 2021, en el darrer dia del mercat d’hivern de la temporada 2020/21. A les ordres del llavors tècnic, Francisco Rodríguez, el valencià no va disputar cap minut però la campanya passada, ja a les ordres de Míchel Sánchez, Ortolá va poder debutar com a gironí en la copa (durant el desembre) i tot seguit jugar en quatre jornades consecutives de la lliga, al gener –entre la 22 i la 25.

L’exquisit joc de peus que oferia Ortolá encaixava a la perfecció amb el joc que predica Míchel, en què la possessió i la sortida de la pilota des del darrere són innegociables. Però una errada contra l’Amorebieta que va costar la derrota del Girona (1-0) el va fer tornar a l’ostracisme per catapultar de nou Juan Carlos, que, de fet, havia perdut la titularitat momentàniament sense cap raó de pes que ho argumentés.

Sense Ortolá i amb el de Marchamalo juntament amb Lluc Matas fent la pretemporada amb el primer equip, la direcció esportiva ha d’accelerar la contractació d’un nou porter quan queden nou dies per a l’inici de la lliga. De noms relacionats amb el club n’han sortit diversos, tot i que la llista de porters que puguin adaptar-se a les condicions del Girona es redueix força, malgrat que la intenció d’incorporar-ne un estava prevista anteriorment.

SECUNDARI

Ortolá ha vist com el bon rendiment de Juan Carlos li treia possibilitats de ser titular

LES XIFRES

El de Xàbia marxa del club sumant sis partits (quatre de lliga i dos de copa) com a gironí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)