Girona

Stuani: “Em trobo bé, la meva tornada és més a prop”

El capità i màxim estàndard del Girona, Cristhian Stuani, ha transmès tranquil·litat als aficionats blanc-i-vermells en unes declaracions fetes a través dels mitjans oficials del club. L’uruguaià admet que es va espantar quan li van detectar l’arrítmia cardíaca però que per sort tot ha quedat en un ensurt. I és que, el de Tala es va integrant poc a poc al grup i la seva tornada als terrenys de joc està ben a prop: “Em trobo molt bé i estic fent la meva vida normal. He tingut un bon ensurt però només ha quedat en això. He tingut sort de tenir un diagnòstic positiu i poc a poc ja m’estic integrant a l’equip. La meva tornada és més a prop i això és una bona notícia per mi i per totes aquelles persones que em segueixen i m’han mostrat el seu suport. Aprofito per donar les gràcies a tothom i ja espero tornar a jugar amb normalitat i ajudar l’equip”, ha dit l’ariet que afegeix: “Són coses que no esperes i te n’adones que la vida et pot canviar en un moment. Quan ja va passar tot et fas preguntes i busques explicacions. Arribes a conclusions però en el meu cas ha estat una cosa esporàdica que no ha tingut complicacions ni un perill real. El que penses és en seguir donant valor a moltes coses quotidianes i al dia a dia, la família, els amics i el fet d’estar bé”.

Confiança en l’equip

Forçat des de la graderia o des de casa, Stuani ha vist les evolucions dels seus companys de forma molt positiva. El charrúa confia en la progressió de l’equip i es mostra convençut que seguint la línia del darrera partit al camp del Betis es podrà aconseguir l’objectiu de la permanència: “L’equip ho ha fet molt bé, estic molt content però he estat molt nerviós. Hem competit molt bé i m’ha encantat com hem jugat. Em veig bé i capacitat com per ajudar i veure-ho de fora sempre és complicat. L’equip ha fet un gran treball i tot i que en l’últim partit contra el Betis vam perdre, aquest és el camí per aconseguir l’objectiu. Estem plasmant les idees de l’entrenador i des d’un equip nou”, ha analitzat el davanter centre, que només espera tornar i continuar gaudint del futbol: “Dones més valor a tot i intento gaudir cada moment, intentar seguir donant tot el que estigui a les meves mans per ajudar al Girona i als meus companys. Sobretot gaudir del futbol com sempre he fet i em sento un privilegiat de seguir defensant aquesta samarreta”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)