Girona

Michel Sánchez

Entrenador del Girona

“Els hem de fer córrer a la seva esquena”

“Si he d’escollir guanyar-ne un és aquest, perquè és el primer”, va dir Míchel en la prèvia del partit sobre la preferència de guanyar al camp de l’Athletic avui o al del Getafe la setmana que ve. El respecte del tècnic madrileny cap al conjunt basc, però, és màxim. “És un equipàs. És l’equip de la lliga que millor pressiona després de pèrdua. Segur que ens farà defensar molta estona i hem de fer que corrin cap a la seva esquena, perquè pressionant al davant, amb una intensitat salvatge, és un equip espectacular”, analitzava Míchel en la prèvia, conscient que avui és un dels grans partits de la temporada. “Serà un partit espectacular per l’ambient, l’escenari i el rival. Però per a nosaltres no hi ha camp en què no tinguem motivació perquè som els últims a arribar a la lliga. Ens hem de centrar a fer les coses bé, perquè si competim amb la nostra millor versió l’Athletic també ho passarà malament.”

El factor psicològic, després del 6-2 contra l’Almeria, pot ser clau. “Ja vam parlar que és normal que estiguem una mica més envalentits, però haurem de patir molt. No hem posat ni el vídeo del partit per això, perquè és un dia que en molts moments ens veiem defensant més que atacant, i els jugadors han de conèixer aquesta situació en què ens podem trobar”, diu el tècnic, content dels problemes per escollir un onze: “El dia a dia és fantàstic. Que tothom estigui en la seva millor versió és la meva principal preocupació.”

EL RIVAL

“És un equipàs, el conjunt que millor pressiona després de pèrdua”

EL GUIÓ PREVIST

“És un dia en què ens podem veure més defensant que atacant”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)