Girona

La millora més evident

Que el Girona està firmant una segona volta bona ho diuen els números, les sensacions i el joc de l’equip, aspectes que, per fi, guarden una consonància entre si que està permetent als de Míchel Sánchez recollir amb més seguretat i més regularment els fruits en forma de punts. Els gironins han disputat quatre jornades de la segona volta i ja han sumat cinc punts més que contra els mateixos contrincants en la primera meitat del campionat. Els blanc-i-vermells van iniciar la lliga i la segona volta contra el València, encara que el calendari ja fa anys que és asimètric (no es manté l’ordre d’encreuaments entre els equips). A Mestalla, els de Míchel, molt verds i en construcció, van perdre per la mínima (1-0), però a Montilivi van superar el rival per idèntic resultat gràcies a la diana de Borja Garcia. La mateixa capgirada de signe hi va haver contra l’Almeria, contra qui es va perdre 3-2 al Power Horse (3-0 al descans), però a casa el Girona va golejar als andalusos amb un 6-2 brutal (4-0 al descans) que serà recordat per molt de temps.

Davant l’Athletic Club, els gironins han aconseguit vèncer en el doble enfrontament (2-1 i 2-3), mentre que l’únic equip contra el qual la diferència de punts és pitjor entre les dues voltes de la lliga és el Cadis. Els de Sergio González van empatar a Montilivi (1-1, i gràcies a un gol de Stuani de penal en el 100’), i també al Nuevo Mirandilla 2-0.

EL GIRONA ENTRE LA 1A I LA 2A VOLTA

València-Girona (j. 1) 1-0
Girona-València (j.20) 1-0
+3 punts de diferència
Girona-Cadis (j. 9) 1-1
Cadis-Girona (j. 21) 2-0
-1 punt de diferència
Almeria-Girona (j. 10) 3-2
Girona-Almeria (j.22) 6-2
+3 punts de diferència
Girona-Athletic (j. 13) 2-1
Athletic-Girona (j. 23) 2-3
0 punts de diferència
Totals: 5 punts més contra els mateixos rivals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)