Girona

El repte ara és guanyar

La de demà serà la cinquena vegada que Míchel s’enfronta al Rayo Vallecano i totes com a entrenador, ja que com a jugador mai es va haver d’enfrontar al seu club en les etapes en què va estar cedit. El repte que busca el tècnic de Vallecas és aconseguir la primera victòria contra el conjunt de la franja, i és que fins ara mai ho ha aconseguit fer. Amb l’Osca a 2a divisió A, en la temporada 2019/20, el seu equip, que va guanyar la lliga, va perdre 0-2 a El Alcoraz i 2-0 a Vallecas. “Al seu camp vam merèixer més perquè ens van anul·lar un gol legal d’Okazaki i ens van assenyalar un penal que no ho era, i després l’1-0 va ser una llosa per a nosaltres”, comentava ahir Míchel sobre l’única vegada que ha visitat Vallecas com a rival.

Els dos últims enfrontaments de Míchel contra el Rayo Vallecano ja han estat com a entrenador del Girona. La temporada passada, en la copa, en un partit que va acabar 1-2 després que un doblet de Sergi Guardiola capgirés el gol inicial de Bernardo i provoqués l’eliminació dels gironins de la competició del KO, i aquesta vegada en la lliga en l’empat a dos de la primera volta: “Vam merèixer més, però ens van condemnar els nostres errors. Vam fer un partit espectacular i som un dels pocs equips que l’ha dominat a camp rival”, diu Míchel, que no creu que hi tingui un malefici: “No he pogut guanyar mai perquè el Rayo Vallecano sempre ha jugat molt bé.”

EL PROTAGONISTA

No hi he guanyat mai perquè el Rayo sempre ha jugat molt bé. Al seu camp, amb l’Osca a 2a A, vam merèixer molt més
En la primera volta a Montilivi vam jugar bé, però els errors ens van condemnar
Míchel Sánchez
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)