Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No sabem fer una altra cosa que ser nosaltres mateixos”

Conscient de les dificultats que es trobaran els seus futbolistes, Míchel Sánchez va atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el Girona disputarà al Camp Nou contra el Barça. El de Vallecas sap que el rival voldrà –i probablement tindrà– la pilota i que el seu equip en aquestes circumstàncies patirà: “No podem plantejar un duel cara a cara, ja que sabem el nivell del Barça, però no podem fer res més que ser nosaltres mateixos, ja que ens entrenem sempre de la mateixa manera. No sabem fer una altra cosa. Hem preparat alguna estratègia per recuperar la pilota quan la perdem, i si el Barça no ens deixa recuperar la possessió haurem de treballar a defensar els espais, ja que és un equip que troba el gol amb facilitat”, analitzava Míchel, que sobre els aspectes tàctics hi afegia: “El Barça és un equipàs que fa moltes coses bé i amb Xavi domina molts registres en la lliga. És complicat fer-li ocasions de gol i només ha empatat dos partits a casa seva, la resta els ha guanyat. Serà molt complicat, però volem fer les coses bé i hem de tenir personalitat i mentalitat per fer-ho. Haurem de lluitar per tal que el partit, pel que fa a la possessió, sigui més a prop de les nostres estadístiques habituals que no pas de les seves, ja que és un adversari que té el 64% de possessió i recupera la pilota molt ràpid. Per a nosaltres és un problema, ja que som un equip que vol la pilota i ser protagonista amb la pilota.”

Tranquil·litat en la taula

El partit es presenta com una oportunitat per al Barça de segellar el títol de lliga i deixar a quinze punts el Madrid, i per al Girona, de distanciar-se més del descens: “La nostra tranquil·litat és arribar als punts que necessitem. Si guanyem partits, l’objectiu serà més a prop i això és el que ens preocupa. A Xavi, també, i segur que prefereix tenir un marge de 15 punts que de 12, i nosaltres, de 10 que de 7, o els que siguin. Volem fer un partidàs i que puguem plasmar en un gran escenari la nostra personalitat i el creixement que té el club”, deia un Míchel que no sap realment quin Barça sortirà a la gespa després de la derrota en les semifinals de la copa contra el Madrid (0-4): “El Barça ha de guanyar la lliga, és més a prop de fer-ho, però ho ha de tancar. Només sé que serà un partit molt complicat, ja que al Camp Nou són molt forts. Sabem de la dificultat que ens trobarem i que patirem, però també crec que l’equip tindrà personalitat i mentalitat”, sentenciava un Míchel que lamentava l’horari del partit tot i ser festiu a Catalunya, però espera presència de gironins a les grades del camp.

LA PRÈVIA

Si el Barça no ens deixa recuperar la possessió, haurem de treballar a defensar els espais, ja que és un equip que troba el gol amb facilitat
La nostra tranquil·litat és sumar punts i assolir l’objectiu. Per a Xavi, segur que també
Míchel Sánchez
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)