Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
segur
En el minut 9 va estar a punt de sortir a la foto per una imprecisió amb Santi Bueno en una sortida precipitada. Sabia que tindria feina i la va dissipar molt bé. Atent a l’hora de sortir i brutal amb una estirada a rematada de Gavi.
Arnau (90’)
pivot
Fa setmanes que és un recurs habitual que s’incrusti com un interior en el servei de pilota, però al Camp Nou va ser molt descarat. En defensa va estar bé i, en comptes d’arribar per la banda, va ser l’assistent de la millor ocasió de Taty.
Santi Bueno (90’)
brillant
Es va barallar amb qui fos i sempre mostrant solvència en la retallada, en el joc aeri i a l’espai. El ‘charrúa’ està en un gran moment de forma i confiança, ho transmet i aporta seguretat en una línia maltractada per les dades en contra.
David López (90’)
mur
Durant tot el partit va tenir controlat Lewandowski i sempre va estar encertat en les ajudes. En el servei de pilota no va dubtar i va oferir gairebé sempre la millor passada per trencar la primera línia de pressió. Clau en la retallada.
Javi Hernández (90’)
correcte
De nou va oferir unes bones prestacions i una línia regular. En defensa és un jugador eficaç al xoc i en l’un contra un. Un pèl erràtic a l’hora de combinar, però també exquisit en les ocasions que té de fer la centrada; ahir, ben poques.
Oriol Romeu (90’)
Compàs
Les seves pulsacions no varien sigui quin sigui l’escenari. Va lluitar en la pressió i va aguantar l’equip quan el Barça accelerava i menjava terreny a l’equip. Els xocs amb Gavi van fer saltar espurnes i el veterà no es va empetitir.
Borja García (45’)
intermitent
Havia d’afrontar un partit complicat, ja que sabia que hauria de córrer com mai, pressionar, recuperar i, a més, calia que donés una sortida fluida tot i la pressió blaugrana. Va cometre alguna errada greu i se’l va veure minvat.
Iván Martín (84’)
regular
Va poder fer alguna conducció interessant pel carril del mig i tenia la missió de començar les jugades enganxat a la banda per poder trencar línies de fora cap a dins. Se’l va veure anar a remolc i va acabar fos amb un desgast encomiable.
Tsygankov (70’)
apagat
Durant la primera part no va tenir oportunitats, però seva va ser una de les ocasions més clares, amb una rematada al lateral de la xarxa. En la segona tampoc va poder exigir gaire res a Balde i va acabar a l’esquerra davant Kounde.
Toni Villa (60’)
pla
Se’l va veure més pendent d’ajudar a defensar Javi Hernández a la banda esquerra que no pas d’atacar Kounde. Quan rebia, buscava el joc interior o que el seu company el doblés, però mai va ser profund.
Taty (60’)
individualista
En l’inici va trobar bé la manera de fer mal a l’espai entre l’esquena d’Araujo i Eric Garcia, però es va anar diluint en atac com la resta de l’equip. Va tenir la millor ocasió gironina, però va ser individualista i no va fer la passada clara a Tsygankov.
Aleix G. (45’)
El d’Ulldecona va tornar després de la lesió contra l’Atlético i va sumar minuts exigents amb bona nota, ja que no se’l va veure perdut.
Stuani (30’)
sol
Ho tenia malament, ja que si el Girona feia mal era en jugades ràpides i buscant l’espai. Això li costa per les seves característiques.
Y. Couto (30’)
ben tornat
El brasiler va reaparèixer després de dos mesos i mig i com a extrem dret.
Riquelme (20’)
fluix
El madrileny no va ser tan eficaç en l’un contra un com és habitual, massa imprecís.
Valery (6’)
inèdit
Sí que va intentar trencar a l’espai en els últims instants, però no va tenir ocasió.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)