Girona

Amor incondicional

El Girona escenifica la renovació de Juanpe, que encadenarà el vuitè curs en el club des que hi va arribar el 2016

El central, tot un referent al vestidor, admet que, arribats aquí, l’equip no ha d’amagar-se d’aspirar a Europa

El Girona i Juanpe Ramírez van escenificar davant dels mitjans de comunicació la renovació que lligarà el canari al club gironí un any més com a mínim. El central firma fins al 30 de juny del 2024 però podria ampliar el seu vincle un any més si s’assoleixen una sèrie d’objectius vinculats amb la permanència del club en la màxima categoria i els partits que disputi durant la campanya 2023/24. Juanpe, acompanyat del president, Delfí Geli, i del director Esportiu, Quique Cárcel, va mostrar-se orgullós de la seva trajectòria com a blanc-i-vermell i dels anys que encadena en l’entitat –complirà la vuitena campanya–: “Recordo que quan vaig arribar, després d’un any dolent a Valladolid, el Girona acabava de perdre un nou ascens. M’esperava un club decaigut però em vaig trobar amb un equip amb ganes d’aixecar-se com ha estat una constant en tota la història d’aquest club”, va explicar Juanpe, que hi va afegir: “No esperava estar-hi tants anys, ja que un somia fer-ho en el club en què s’ha format, però és un orgull haver sumat tant temps en el Girona i amb continuïtat en un equip d’elit.”

Amb els darrers minuts disputats al Reale Arena contra la Real Sociedad, Juanpe, amb 223 partits, va superar Migue com el tercer jugador amb més duels amb el Girona en LaLiga. El canari queda a tan sols 10 partits dels dos que comparteixen la posició d’honor, Borja García i Àlex Granell (233): “És un orgull que continuem amb el camí que vam començar ja fa molts anys. Juanpe ens ha ajudat a ser el club que som avui dia i és tot un exemple”, va dir el director esportiu del Girona, Quique Cárcel, que hi va afegir: “Recordo perfectament el seu fitxatge. Sabia que ens podria donar un plus i cada any ho ha demostrat a dins del camp i al vestidor. Valoro la seva humilitat, el seu dia a dia i, a més, ha tingut opcions de marxar en moments difícils del club però s’ha volgut quedar. Aquest aspecte és important, ja que sempre ha cregut en el projecte.”

Europa, a la cantonada

Per segona jornada consecutiva, el Girona s’ha instal·lat en la setena posició, una plaça que dona dret a disputar la Conference League el curs vinent. A falta només de quatre jornades i amb l’objectiu de guanyar sempre el màxim de partits, aspirar i lluitar per Europa, ha passat a ser d’un somni a un repte: “La gent esperava que patiríem però estem bé i tenim un grup espectacular. Com cada any, ens ha costat arrencar, ja que acabem tard, i d’això en Quique se’n fa càrrec, però veient el dia a dia esperava fer un bon any”, va comentar Juanpe, que respecte a la lluita del bloc en el tram final va puntualitzar: “El nou objectiu era fer els 53 famosos punts que vol Míchel però arribats fins aquí ara no ens podem amagar. Estem en una situació privilegiada en què hi hauria d’haver equips més potents, però anirem partit a partit. L’equip no té sostre i ja veurem si dissabte contra el Vila-real podem sumar els tres punts i mantenir-nos en aquesta plaça.”

El Girona i Juanpe continuaran mostrant l’amor incondicional que els ha mantingut junts, sobretot, en els mals moments. I n’hi ha hagut força.

223 AL REALE ARENA

Juanpe va superar Migue com a tercer jugador amb més partits amb el Girona en LaLiga

LES REACCIONS

Sempre ha tingut opcions de marxar en moments difícils del club però s’ha volgut quedar
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Un somia a sumar molts anys al club on s’ha format però és un orgull haver-ho fet tant temps en el Girona i amb continuïtat en un equip d’elit
Lluitar per Europa? Estem en un bon moment i, arribats fins aquí, ara no ens podem amagar
Juanpe Ramírez
central del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)