Girona

Connexions per refer

La marxa d’Oriol Romeu marca l’arrencada de la pretemporada del Girona, conscient que té molt marge de millora

David López adverteix: “Seria un error creure’ns que estem al mateix nivell de l’any passat. Se n’han anat peces importants i ara partim de zero. Hem de tornar a començar i no serà fàcil aquesta temporada”

Viurà tot just la seva segona temporada com a blanc-i-vermell, però és una veu autoritzada del vestidor, tant per la jerarquia que mostra al camp –no va parar de donar ordres en l’amistós contra l’Andorra– com pel seu discurs a fora. I David López, un cop tancada l’estada a la Vall d’en Bas, va ser clar. No només han de millorar moltes coses, sinó que també s’han de refer moltes connexions perquè baixes com la de Taty Castellanos i sobretot la d’Oriol Romeu pesen. I després d’un rendiment col·lectiu excel·lent, tot serà més difícil.

“L’any passat vam aconseguir una cosa que era impensable al principi. Ara seria un error creure’ns que estem al mateix nivell. Hem de fer un reset, veure que se n’ha anat una peça molt important com és l’Oriol, també Taty, i que ara partim de zero. Hem de tornar a començar i no serà fàcil aquesta temporada. L’any passat molts equips no ens coneixien; ara saben que fem un bon futbol i no tindrem aquesta part bona.” L’excapità de l’Espanyol creu que s’han de tornar a crear automatismes. “Hem de millorar l’aspecte físic i anar agafant les connexions que la temporada vam aconseguir entre tots, jugadors i tècnic. Movies una peça i la següent ja es movia sense pràcticament haver de parlar-nos. Serà el més complicat.” Sense Oriol Romeu, encara més: “La baixa de l’Oriol és importantíssima. Tothom ho sap i es nota. Ara la direcció esportiva té un paper important per trobar el seu recanvi. L’entrenador va provant i buscant solucions i, fins que no arribi el recanvi, hem d’intentar gestionar l’estructura per adaptar-nos. Per això serveix la pretemporada.”

LES REACCIONS

La baixa de l’Oriol és importantíssima. Tothom ho sap i es nota. Ara la direcció esportiva té un paper important per trobar el seu recanvi
L’any passat, vam aconseguir que, quan es movia una peça, la següent es movia sense parlar-nos. Crear connexions serà el més difícil
Les peces que han marxat eren clau en la columna vertebral. Costen de rellevar, però ho farem
David López
DEFENSA DEL GIRONA

Més còmode de central, en sintonia amb el que prefereix Míchel

O.R.

David López és un recurs al mig del camp, posició que ja va ocupar abans d’arribar a Montilivi i on també el va situar puntualment Míchel per rellevar Oriol Romeu. Ara, amb el d’Ulldecona al Barça, el santcugatenc seria una alternativa al pivot, però Míchel ja va explicar que prefereix tenir-lo a l’eix de la defensa. I David López hi està d’acord: “Jo estic disposat a donar un cop de mà on em necessitin. Si és al mig del camp, ho faré. Si no, ara mateix em sento més còmode de central. Crec que la temporada vaig estar a un bon nivell al darrere, i he d’intentar millorar en tot el que pugui.” David López va ser una de les bones notícies de la temporada passada, consolidat a l’eix de la defensa, amb Santi Bueno. Dels 20 partits de lliga que va jugar, 19 van ser com a titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)