Girona

El Girona bat un nou rècord amb 9.700 abonats

El Girona ha anunciat que ha arribat a la xifra històrica de 9.700 abonats, el sostre per a l’entitat. El club blanc-i-vermell ha comunicat que el 98,8% dels abonats del curs passat han renovat el seu carnet, el que demostra el gran grau de fidelitat que ha aconseguit construir entre els seus aficionats.

Més enllà de la xifra, el Girona preveu un bon ambient en cada partit, i és que, la temporada del retorn a primera es va aconseguir un 82% de mitjana d’espectadors tenint en compte l’aforament de l’estadi, un dels més alts de la categoria i un fet que el club considera clau i que per això ofereix incentius a l’abonat per la seva fidelitat.

La nova grada supletòria al gol nord permet al Girona ampliar Montilivi fins als 14.624 seients, un aforament que ha permès fer 400 noves altres de la llista d’espera formada per 1.700 socis –la xifra total de socis és de 13.000.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)