Girona

Míchel: “La copa pot ser el camí més ràpid per aconseguir un títol”

El Girona visita dimecres el San Roque de Lepe (12h) en la primera eliminatòria de la copa

El Girona visitarà dimecres el camp del San Roque de Lepe en la primera eliminatòria de copa, un partit en què com és habitual tindran protagonisme els jugadors que menys minuts acumulen en lliga. El tècnic Míchel Sánchez ha analitzat aquest partit i quin és el plantejament d¡una competició que motiva als blanc-i-vermells.

Les baixes

“Només David López que es va lesionar l’altre dia i veurem què té. Se li han de fer proves per determinar el temps de baixa. Continuen lesionats Borja García, Juan Carlos i Toni Villa i els joves Jastin, Artero i Joel Roca. La resta poden jugar tots, tot i que Eric Garcia no viatjarà.”

La predisposició

“L’equip està molt bé. Tothom sap que per mi tots són molt importants. Estic content amb la plantilla en el dia a dia i per això tots jugaran durant la temporada. Dimecres jugaran els que porten menys minuts, però tots tindran pes.”

El rival

“El San Roque juga amb un 3-4-2-1 en atac i un 5-2-3 o 5-4-1 en defensa.És un equip que a un partit pot fer mal. Hem de fer un gran partit. Per nosaltres la copa és important i necessitem fer un bon partit. Serà difícil perquè en els últims partits el camp no ha estat bé i veurem com està dimecres. Hem de fer les coses bé i ser capaços de guanyar el partit, però és important que sapiguem que en moments patirem i hem de controlar aquestes situacions al camp. És possible que hagis de defensar per moments durant més estona, i és un partit de tenir una gran mentalitat. És molt important entendre aquesta situació.”

La decisió del CTA amb David López

“Ja vaig demanar perdó després del partit i David López també ha fet declaracions sobre la seva situació. Per nosaltres està tancat.”

La copa

“L’equip està super motivat i ja he dit que és un partit molt important per nosaltres. Hem de continuar en la mateixa mentalitat per guanyar cada partit. És un gran moment per continuar sent un equip competitiu i molt agressiu. Necessitem guanyar dimecres perquè és una eliminatòria a partit únic i no hi ha més opció.”

Guanyar la copa?

“Hem d’anar pas a pas. És veritat que la copa pot ser el camí més ràpid per aconseguir un títol, però és molt difícil. Hem d’anar pas a pas. És important guanyar dimecres per continuar fent les coses bé, però sabem que serà molt difícil. La mentalitat en cada situació d’atac i defensa no podem sentir que serà fàcil. Segur que per moments patirem. És una cosa que els he dit als jugadors. Necessitem la personalitat de pensar que cada pilota és la pilota del partit. És un bon moment per continuar sent nosaltres mateixos.”

Rols al vestidor

“Ara és així, però segur que jugadors que han jugat menys els últims partits seran importants en la lliga, i altres seran importants segur en la copa més endavant. Per mi és important l’equip. És veritat que han jugat molts minuts uns i menys altres, però és perquè l’equip està bé i nosaltres necessitem a tothom.”

Els joves

“Avui no han entrenat però han vingut amb nosaltres Selvi, Antal i Iker i veurem demà si viatgen o no. Són jugadors que quan han estat amb nosaltres ho han fet bé, però que s’han de guanyar les oportunitats al primer equip a la seva competició, i en aquest sentit han de millorar.”

La porteria

“Jugarà Toni Fuidias, però ell sap que nosaltres estem molt contents amb ell. És un porter que ha millorat molt i encara ha de millorar més. Té competència, ara està lesionat Juan Carlos. Normalitat absoluta perquè està entrenant molt bé i l’equip té confiança en ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)