Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
normal
Va tenir poca feina en línies generals. En la primera va aturar bé i fàcilment una rematada de Samu Omorodion i en la segona, tres quarts del mateix, tret d’alguna imprecisió per alt en la típica pilota que se li esmuny de les mans.
Eric Garcia (90’)
lateral
Si bé és cert que amb possessió de pilota és un central més en la línia de tres –és a dir, durant la majoria del temps–, el de Martorell va jugar de lateral per controlar Rioja o Rebbach, i ho va fer amb una cama. Com l’equip, pletòric de moral.
David López (79’)
segur
Es va barallar amb la força i la velocitat de Samu Omorodion i se’n va sortir molt bé en la majoria de les accions, imposant la seva intel·ligència i rigor tàctic. Va manar, com sempre, i va ser un puntal a tots els nivells.
Blind (90’)
exquisit
La seva esquerra és d’or per sortir nítidament des del darrere, trencar línies amb alguna passada a Miguel o l’home lliure, o amb algun canvi de joc en diagonal. No necessita ser el més veloç per arribar sempre al tall.
miguel (90’)
lliure
Fa el que vol a la zona del camp que vol. Sap que pot abandonar la seva posició sense remordiments perquè hi té Blind. Tot i que els rivals ho saben, se’n surt per la dificultat d’aturar la superioritat numèrica per sorpresa.
iván Martín (73’)
elegant
El nivell de confiança que té és tan gran que encara que el pressioni més d’un rival tothom sap que no perdrà la pilota. Té ulls al clatell per evitar perdre el control, es mou bé amb i sense pilota, i trenca línies amb passades en zona tres.
aleix garcia (90’)
líder
Va tocar molta pilota perquè desordenar l’entramat defensiu de l’Alavés requeria moure el rival a banda i banda i amb una circulació de pilota ràpida. Va perdre alguna pilota en zona compromesa però va tornar a estar excel·lent.
yan couto (79’)
Excel·lent
El brasiler va fer d’extrem pur dedicant-se a desbordar i trobar els companys a l’àrea. Portu va aprofitar una assistència seva per fer el 2-0 i encarrilar el matx, i el de Curitiba va forçar el penal per tal que Dovbyk sentenciés amb el 3-0.
Portu (64’)
connector
Va jugar de mitjapunta per darrere de Dovbyk, tot i que va estar a l’altura de l’ucraïnès en moltes ocasions. Li va costar ser precís d’entrada, però va anar creixent fins a poder fer una diana en una acció de mèrit a la frontal.
savinho (64’)
tímid
A la primera part li va costar massa entrar en joc i encarar com a ell li agrada. Va viure enganxat a la ratlla de banda, com Couto a l’altre costat, però Savinho va mostrar-se més imprecís, fins i tot, per buscar la millor opció.
dovbyk (90’)
eficaç
Sempre és a prop del perill, és a dir, del gol i sol fallar poques ocasions de les que disposa. Contra l’Alavés en va tenir mitja a centrada de Couto però la segona la va endreçar a dins i en el penal va enganyar molt bé el porter.
P. Torre (26’)
Va intentar aparèixer entre línies per fer mal i va intentar connectar amb Dovbyk. Fins i tot va disposar d’una arribada força clara.
Valery (26’)
actiu
Va lluitar per totes les pilotes dividides a la seva zona, va fallar però va recuperar, va insistir i treballar aprofitant els minuts.
Solís (17’)
Prometedor
Acumula hores de vol i minuts de qualitat, fet indispensable per créixer.
Arnau (11’)
inèdit
Va tocar poca pilota en el relleu d’un Couto cansat que li ha guanyat del tot la partida.
Juanpe (11’)
‘recordman’
Va igualar Granell i Borja García com el jugador amb més partits en el club en LaLiga.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)