Girona

Dovbyk, sense aturador

El nivell increïble que està mostrant el Girona durant tota la primera volta –falten dos partits per acabar-la– és gràcies, sobretot, al bon rendiment i estat de forma en què es troben la majoria dels jugadors. Un dels qui ho exemplifiquen millor és Artem Dovbyk, que contra l’Alavés va fer un doblet de gols per agafar el relleu de Cristhian Stuani, sancionat per acumulació de targetes, autor de quatre dianes en els últims tres partits. L’ucraïnès ja s’ha enfilat fins als 10 gols des que va començar la lliga, fet que l’ha situat en segona posició en la taula de màxims artillers de la competició, amb els mateixos gols que Borja Mayoral (Getafe) i a només tres del pitxitxi, Jude Bellingham (Madrid).

Dovbyk fa gol cada 98 minuts de joc i només necessita 1,2 xuts a porteria per matx per brillar amb unes dades que l’han situat com un dels gran golejadors del curs, una de les sensacions de la lliga i un dels davanters amb millor ritme de dianes materialitzades de la història del Girona a primera. Només Stuani va portar un ritme de gols millor que el de l’ex del Dnipro-1, quan la temporada del descens, la 2018/19, va arribar a la desena just en la tretzena jornada gràcies al doblet que va fer en el duel català contra l’Espanyol al RCDE Stadium. La campanya abans, el charrúa va arribar als deu gols coincidint amb la golejada contra el Las Palmas (6-0) de la dinovena jornada del campionat i, la temporada passada, el Taty va arribar als deu gols ja en la jornada 31, en la tercera diana de les quatre que va fer al Real Madrid en la victòria gironina a Montilivi (4-2).

Dovbyk marca, és efectiu, contundent des dels onze metres (dos llançaments i dues dianes) i, a més, aporta altres inputs indispensables, com les assistències als companys (4).

ALTA EFECTIVITAT

Artem Dovbyk fa un gol cada 98 minuts i només necessita 1,2 xuts a porteria per brillar

LA DADA

10
gols i 4
assistències suma Dovbyk en la lliga, el segon que n’ha fet més, només superat per Bellingham (13).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)