Girona

El pressupost del Girona creix respecte el curs anterior

La Junta General d’accionistes del Girona s’ha reunit avui per aprovar el pressupost del club per l’exercici d’aquesta temporada 2023/24. Els gironins han aprovat un pressupost que frega els 60 milions d’euros -59,8m€-, tres més que la darrera campanya que es va acabar am 700mil euros de benefici. Les raons del creixement venen donades per l’augment dels drets de televisió, 42,7m€, i l’augment previst per entrades, abonaments i hospitalitat corporativa. En aquesta àrea, el club ha tingut un benefici de 6,4m€, un deu per cent més que el darrer exercici.

En l’apartat de despeses, el club n’ha previst per un total de 63m€ que quedaran equilibrades, així com s’ha pogut detallar a través del club, amb la venda de jugadors, entre d’altres.

Finalment, la Junta General d’Accionistes ha acordat l’entrada d’Ingo Bank com a conseller en substitució de Diego Gigliani, fins ara al càrrec. El club convocarà als accionistes minoritatis per dur a terme una reunió informativa dels Comptes anuals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)