Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

gazzaniga (90’)
crispat
Va ser valent una vegada més amb la pilota i va aturar alguna ocasió clara del Betis, sobretot a William José. No va tenir gaire feina, però quan menys s’ho esperava va rebre el gol de l’empat de Pezzella. No va poder fer res per evitar-ho.
couto (79’)
profund
Parteix de lateral, però executa la funció d’un extrem. El brasiler va tornar a fer anar de bòlit la banda dreta, Miranda i Marc Roca. Va encarar i va centrar, li va faltar trobar el rematador. Va fer el primer xut del partit des de lluny.
eric garcia (90’)
atent
Va ser un dels millors futbolistes en defensa. Va saber tallar bé jugades ràpides dels locals. Amb Ayoze i Assane com a protagonistes. Es va anticipar en la passada i va ser contundent. Només va fallar un duel a l’àrea amb Abde.
blind (90’)
contundent
Va guanyar molts duels amb William José i Ayoze. L’holandès va saber frenar les transicions locals amb faltes ben fetes. Va tenir una acció per desempatar, el xut va sortir fora per poc. Amb ell al camp, el Girona se sent segur.
miguel (90’)
atrevit
El madrileny va prendre riscos en la sortida de pilota, en molts casos va arriscar fins al punt de vorejar la pèrdua. No va parar de donar sortides al mig del camp i va ser un bon aliat amb Sávio per l’esquerra. Va tornar a fer un partit notable.
david López (34’)
lesionat
Va completar la primera mitja hora de joc, situat en la línia de tres centrals, i no va tenir problemes per filtrar passades. Es va fer una lesió al soli de la cama dreta i va haver de ser substituït. És la segona lesió de la temporada.
iván martín (90’)
inestable
Amb la pilota als peus, Iván Martín va tornar a donar molta sortida al Girona; ara bé, a vegades la va retenir massa i el Betis va poder recuperar-la i estirar línies. No va poder ser tan vertical com altres vegades, es notava cansat.
aleix (90’)
cansat
Va interpretar molt bé la pressió del Betis i el Girona no va patir gaire estona. Va perdre alguna pilota i d’aquí va venir la targeta per al d’Ulldecona. Al final del matx, l’atac gironí no va interpretar el que demanava Aleix: calma a dalt.
torre (64’)
debutant
Va entrar per primera vegada en l’onze de Míchel i va trobar bé l’espai entre el mig andalús. Amb Aleix van poder donar molta superioritat en la sortida, només li va faltar tenir un pèl més de verticalitat amb la pilota. Va entendre bé el joc.
SÁVIO (79’)
elèctric
Ho va intentar per tots costats i va fer anar de bòlit Bellerín i Ruibal. Va provocar el penal després de fer una bon driblatge dins l’àrea. El jugador mostra un estat de forma molt alt; ahir només li va faltar acabar les transicions finals.
dovbyk (64’)
eficaç
Va tornar a marcar i ja acumula onze dianes en la lliga. Tres des del punt de penal. L’ucraïnès va jugar bé d’esquena a la porteria, però li va faltar precisió en la passada a tres quarts i en les desmarcades. Va veure la primera targeta.
Juanpe (57’)
Líder
Va sortir per substituir López, lesionat. El canari va complir i es va convertir en el jugador del club amb més partits com a professional.
portu (26’)
inactiu
Va entrar en el matx per retenir la pilota i buscar faltes a dalt. No es va sentir còmode i tampoc va entrar gaire en el joc ofensiu.
stuani (26’)
apagat
Va disposar d’una bona ocasió, però no va donar ales a l’equip quan més ho necessitava.
Valery (11’)
oxigen
El seu paper era d’ajudar al mig del camp i estar atent per tallar contraatacs. Bé.
solís (11’)
canvi
El colombià va tornar a tenir minuts. Va tenir mitja ocasió i poca cosa més.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)