Girona

Torre, un més a la causa

Una de les notes positives que va deixar el partit contra el Betis va ser veure com Pablo Torre aprofitava a la perfecció la seva primera titularitat en la lliga com a jugador del Girona –tot just la segona a l’elit en la seva carrera esportiva–. El càntabre va ocupar la posició de mitjapunta en el 4-2-3-1 valent plantejat per Míchel Sánchez, que va apostar per un doble pivot format per Iván Martín i Aleix Garcia i, al davant d’ells dos, una línia clara de tres amb Yan Couto per la dreta, Savinho per l’esquerra i Pablo Torre més centrat movent-se com un peix a l’aigua per aquella zona.

El futbolista cedit pel Barça està guanyant protagonisme en els esquemes de Míchel coincidint amb la lesió de Yangel Herrera i la seva participació en la copa, i el cert és que Torre està oferint bones sensacions. Al Benito Villamarín, el jugador blanc-i-vermell es va solidaritzar amb Dovbyk en la pressió saltant en moltes ocasions primer cap al central per tal de molestar la sortida de pilota del rival. A més, el de Soto de la Marina va ser l’autor de la passada que va habilitar Savinho i que va acabar amb penal i el 0-1.

El treball defensiu, el fet de baixar a rebre per oferir més opcions i tota la feina poc agraïda va passar factura a un Pablo Torre sense tant ritme com la majoria de companys i que va ser substituït completament fos per Portu en el minut 65. “Pablo havia jugat pocs minuts però era el seu primer partit com a titular. Ens ha donat molta possessió i capacitat de trobar-lo com a home lliure, però se li ha acabat la gasolina i ho hem notat”, va explicar Míchel a la conclusió del partit al camp del Betis.

A POC A POC

Pablo Torre es va estrenar com a titular en la lliga (la segona vegada en la seva carrera)

LÍNIA ASCENDENT

El càntabre va fer un bon partit i està aprofitant la baixa de Yangel per fer-se un lloc

EVOLUCIÓ DELS MINUTS

R.Sociedad-Girona (j. 1) 26’
Girona-Getafe (j. 2) 6’
Sevilla-Girona (j. 3) 1’
Girona-Las Palmas (j. 4) 29’
Girona-Mallorca (j. 6) 15’
Girona- Madrid (j. 8) 11’
Cadis-Girona (j. 9) 28’
Girona-Almeria (j. 10) 4’
Girona-Athletic (j. 14) 13’
Girona-València (j. 15) 68’
Oriola-Girona (copa) 90
Girona-Alavés (j. 17) 26’
Betis-Girona (j.18) 65’
Totals: 13 partits, 382 minuts, 2 titularitats (1 en la lliga i 1 en la copa)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)