Girona

La vuitena serà l’última?

La vinculació entre Juanpe, el jugador amb més partits amb el club en l’LFP, i el Girona fa anys que sobreviu al límit. El canari acabava contracte el juny del 2022, però va renovar automàticament per una temporada més arran d’una clàusula en el seu contracte després d’assolir l’ascens. I el curs passat no va ser fins al 10 de maig que el club i el jugador van tancar un acord de renovació fins al 20 juny del 2024, de manera que al contracte només li queden sis mesos. Cert és que el nou contracte inclou una renovació opcional per una temporada més de què es desconeixen les condicions, però tot fa pensar que els camins del central canari i el Girona són més a prop que mai de separar-se. Com era d’esperar la seva participació ha anat minvant exponencialment en primera divisió i, aquesta temporada, encara no ha gaudit de cap titularitat en la lliga. Ara, la lesió de David López, que està en espera de proves per conèixer-ne l’abast exacte i saber quan podrà tornar, li podria obrir una finestra, però la competència és ferotge, ja que altres jugadors, com ara Arnau Martínez, també estan esperant el seu moment.

Juanpe va arribar a Montilivi l’estiu del 2016 procedent del Valladolid i des d’un bon principi es va convertir en un fix per a Pablo Machín. El canari va ser una peça clau en la temporada de l’ascens i un dels jugadors més destacats de l’equip en la primera etapa en primera divisió. Excepte el curs 2020/21, en què les lesions el van afectar, Juanpe ha estat un pilar de l’equip les últimes set temporades i mitja, i és que fins i tot ara que juga menys se’l considera indispensable al vestidor. Ara bé, que hi hagi un novè any sembla complicat.

OPORTUNITAT

La lesió de David López, en espera de saber l’abast, pot donar minuts al central canari

FUTUR EN L’AIRE

Juanpe, renovat el curs passat, acaba contracte al juny i té difícil continuar al club
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)