Girona

Un nucli dur amb hores comptades?

Els anys passen i els contractes s’acaben. A més, el rendiment dels futbolistes baixa i el rol que tenen dins d’una plantilla canvia a còpia de reduir els minuts de què disposen. I això és el que els està passant, a poc a poc, als pesos pesants del vestidor del Girona, els qui fa més temporades que són en l’entitat i acumulen més partits. A hores d’ara, la continuïtat de Juanpe Ramírez, Juan Carlos Martín i Borja García la temporada vinent és més que dubtosa. Per la seva importància en la història recent del club, segur que cada un dels tres casos els tractarà amb tacte i delicadesa la direcció esportiva, que ha reconegut la professionalitat de tots ells sempre que ha pogut, fins i tot el mateix Míchel, qualificant-los com “el cor del Girona”.

Per a Juan Carlos Martín, la finalització del contracte serà la fi de l’etapa en el club. Relegat per Gazzaniga a la suplència i per culpa d’una lesió també en un segon pla en la copa en detriment de Fuidias, el de Marchamalo segurament no continuarà, tot i que, amb totes les competicions que podria arribar a afrontar el club, la figura d’un tercer porter veterà podria quedar amb un petit interrogant.

Per a Juanpe Ramírez i Borja García, el rendiment i la importància que puguin tenir fins al final del curs seran determinants, tot i que sembla que s’acaba una etapa per al jugador amb més partits en la història del club al futbol professional (234), i el segon que més (233), tots dos amb dos ascensos a primera amb el Girona en el currículum. El canari, a més, és qui més temporades consecutives acumula en l’entitat, vuit en total.

I fa escassos dies que ja va marxar una de les potes importants del vestidor com era Bernardo Espinosa, que atès l’escàs protagonisme va voler rescindir el contracte que el vinculava al Girona fins al proper 30 de juny i tornar al seu país per fitxar per l’Atlético Nacional de Medellín.

PARTITS I CURSOS

Juanpe Ramírez
8 temporades 234 partits
Va arribar al club l’estiu del 2016.
Borja García
8 temporades 233 partits
Va arribar al club l’estiu del 2015, però va fer un parèntesi el curs 2020/21 per jugar en l’Osca.
Juan Carlos Martín
5 temporades 121 partits
Va arribar al club l’estiu del 2019.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)