Girona

Míchel: “La contundència a les àrees ha estat determinant”

El tècnic del Girona ha apuntat que la lesió d’Eric Garcia sembla muscular

Després de superar l’Elx en els setzens de final de la copa (0-2) el tècnic del Girona Míchel Sánchez ha analitzat profundament el partit i el que implica continuar vius a les dues competicions, en què el tècnic ja diu obertament que es lluitarà per arribar a tot el possible.

La classificació

“Estic satisfet perquè era un rival complicadíssim i han començat molt millor que nosaltres. La contundència a les àrees és el que ha marcat el partit. Estic content perquè estem a vuitens, que és un repte molt important, i ens podem mirar aquesta competició amb optimisme. Veurem qui ens toca a la propera ronda, on quedaran molts equips de primera i algun de segona. A un partit poden passar moltes coses, però continuarem amb energia positiva i molta il·lusió.”

El rival desitjat

“És igual el rival, perquè a un partit serà tot complicar per tothom. Avui hem patit molt i hem hagut de fer un gran esforç per passar. M’agradaria que fos a casa perquè la’fició es mereix també un partit a casa, i seria maco per nosaltres amb el suport de la gent, però això voldria dir un equip de primera. Hem de veure els equuips que passen però la veritat és que m’és igual. Estem a vuitens en una competició molt bonica que estem contents de continuar disputant.”

La celebració de Yan Couto

“Coneixent a Yan Couto penso que ha estat una celebració molt brasilera i demanem perdó si algú s’ha sentit ofès, perquè sé que no era la seva intenció. Li he dit que gaudeixi del gol amb el seu equip.”

Dificultats

“Sabíem que el partit seria així, perquè l’Elx es desmarca molt en profunditat, té possessió, et pressiona a dalt... Els nostres mecanismes de sortida de pilota es nota quan hi ha jugadors amb menys ritme en els primers minuts i ens ha pogut fer mal. Hem anat de menys a més i penso que hem acabat bastant bé. Sabíem que tindríem un rival molt atrevit i ho teníem estudiat.”

Eric Garcia

“Li hem de fer proves. No sembla res articular perquè té el genoll estable i sembla més un tema muscular. Està jugant habitualment i es troba bé. És cert que venia de moments difícils amb moltes crítiques, però aquesta continuïtat de jugar cada setmana li ha anat genial. És un jugador amb un talent brutal i sempre he dit que era una incorporació que ens milloraria molt. Anar a la selecció és molt complicat, però és un jugador que hi pot ser. Me n’alegro per ell perquè penso que està trobant un espai per desenvolupar el talent que té i estem gaudint de la seva millor versió. Espero que no sigui res la lesió i ens pugui ajudar aviat.”

Els menys habituals

“Tenim una plantilla de molt nivell. Sempre dic que el dia a dia és el gran èxit d’aquest club. Hi havia jugadors que venien de no jugar i han fet un esforç espectacular. Juan Carlos ha fet dos o tres parades d’un nivell altíssim que ens han permès mantenir l’avantatge. Estic molt feliç de poder entrenar aquesta plantilla. Comptem amb tots pels partits que ens venen i pel que queda de temporada.”

La porteria

“Tenim tres grans porters. Toni Fuidias ha fet dues eliminatòries espectaculars i avui Juan Carlos ha fet un partidàs quan és difícil agafar sensacions a la porteria després de molt temps.

Les dues competicions

“Anirem partit a partit. Necessitem a tots els jugadors i avui han jugat jugadors que no venien de jugar en la lliga. A l’inici ens han sotmès perquè no és el mateix el ritme d’un que juga habitualment d’un que ho fa menys habitualment, i a l’inici els partits costen, però estic molt content amb tots. No hem de pensar només en una competició, sinó en anar partit a partit i mirar fins on podem arribar en aquesta competició i a la lliga continuar amb la línia que portem.”

“No volem deixar de buscar la victòria en algun partit i no crec que ens pesin les dues competicions. Tan de bo continuem molt a la copa. En cap de les dues tenim la obligació de ser campions, però a les dues tenim la intenció d’arribar molt lluny. Les hem de disfrutar. Tinc la sensació que mirem equips amb l’exigència de guanyar les competicions, i nosaltres les volem lluitar. Ens queden dues eliminatòries per jugar una semifinal. La competirem al cent per cent, però m’encanta que l’afició s’il·lusioni perquè nosaltres també ho estem i arribarem fins on ens deixin.”

Els gols de Blind

“Són dos gols d’estratègia que estem treballant molt bé. Blind és un jugador amb una capacitat d’entendre el joc altíssima. Tenim la sort de tenir-lo amb nosaltres, perquè és el que demanem. Benvingut sigui que marqui, perquè hi ha molts jugadors que participen en el gol i esperem continuar així perquè això ens fa més forts.”

L’eficàcia

“L’Elx ha rematat més que nosaltres i ha tingut el domini a l’inici, però després s’ha igualat. A la segona part hi ha hagut més alternatives. L’eficàcia és el que determina, però és que a la copa hi ha molts partits en què es decideix així. Ha estat un element determinant.”

El missatge

“A dins el vestidor hi ha alegria, però no hi ha eufòria perquè no la volem. De portes enfora que l’afició disfruti, perquè el que estan fent els jugadors està fora del normal. Portem sis mesos sense perdre fora de casa i des de l’inici de pretemporada només hem perdut contra el Madrid guanyar li agrada a tothom, però hem de saber perdre i ser humils. La nostra capacitat de creixement passa per les ganes de millorar. La gent ha de saber que els necessitarem en els moments més difícils.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)